Ταξίδια στο χρόνο στη νέα ταινία του Orlando Bloom από τον σεναριογράφο του "12 Years A Slave" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποια όρια θα ξεπερνούσατε για να βρείτε την αδελφή ψυχή σας;
17 Σεπτεμβρίου 2021 11:16
Ταξίδια στο χρόνο στη νέα ταινία του Orlando Bloom από τον σεναριογράφο του "12 Years A Slave" (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Lionsgate μόλις κυκλοφόρησε το teaser trailer από το Needle in a Timestack, ενός sci-fi ρομαντικού φιλμ που έρχεται από τον βραβευμένο με Όσκαρ, John Ridley, σεναριογράφο του "12 Years a Slave". Παρόλο που ο Ridley είχε μείνει εκτός από τα φώτα της δημοσιότητας για κάποιο διάστημα, πλέον επιστρέφει και αναλαμβάνει τόσο τη σκηνοθεσία όσο και το σενάριο της ταινίας. 

Βασισμένο στο βιβλίο του Robert Silverberg, στην ταινία πρωταγωνιστούν αξιόλογοι ηθοποιοί ανάμεσά τους ο Orlando Bloom, η Cynthia Erivo, ο Leslie Odom Jr. και η Freida Pinto.

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής:

Σε αυτή τη συναρπαστική, σχεδόν μελλοντική ιστορία αγάπης, ο Nick και η Janine ζουν σε οικογενειακή ευδαιμονία, μέχρι που ο πρώην σύζυγος της Janine κάνει ένα ταξίδι στο χρόνο και προσπαθεί να τους διαλύσει χρησιμοποιώντας την πρώην κοπέλα του από το λύκειο. Καθώς οι αναμνήσεις και η πραγματικότητα του Nick εξαφανίζονται, πρέπει να αποφασίσει τι είναι διατεθειμένος να θυσιάσει για να κρατήσει - ή να εγκαταλείψει - όλα όσα αγαπά. Μπορεί η αγάπη να αντέξει σε ένα μέλλον όπου ο χρόνος είναι ρευστός και όλη η ζωή μπορεί να είναι απλώς μια ψευδαίσθηση;

Το Needle in a Timestack αναμένεται να προβληθεί σε επιλεγμένες αίθουσες, αλλά και On Demand μορφή στις 15 Οκτωβρίου. Δείτε το teaser trailer μέσα από τον player παρακάτω.