Το πρώτο trailer του The Matrix: Resurrections έφτασε και δεν υπάρχει (αν πάρεις το μπλε χάπι)

Η επιστροφή του techno-θρίλερ είναι όπως τη θέλαμε!
09 Σεπτεμβρίου 2021 16:02
Το πρώτο trailer του The Matrix: Resurrections έφτασε και δεν υπάρχει (αν πάρεις το μπλε χάπι)

Μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο πρώτο trailer του The Matrix 4 ή αλλιώς "The Matrix: Resurrections" όπως ονομάζεται επίσημα και είναι η μεγάλη, ονειρεμένη, επιστροφή του techno-θρίλερ κόσμου του. Όπως και τα teasers του προ μερικών 24ώρων έτσι και το trailer, περιέχει πάνω κάτω τις ίδες σκηνές από τα 180.000 διαφορετικά που έβρισκε κανείς στο site WhatIsTheMatrix.com.

Ωστόσο αυτή η ολοκληρωμένα μονταρισμένη ματιά υπό τους ήχους του αυθεντικού White Rabbit των Jefferson Airplanes (τυχαίο δε νομίζω) είναι άκρως εντυπωσιακή, με σκηνές δράσης που κόβουν την ανάσα, τόσο που θα θέλαμε να πάρουμε το κόκκινο χάπι και να μπούμε μέσα στο Matrix. O Keanu Reeves αναρωτιέται για την επιστροφή του ως Neo "μήπως είμαι τρελός;" και ο Neil Patrick Harris του απαντά "Δεν χρησιμοποιούμε αυτή τη λέξη εδώ πέρα". Βλέπουμε την Trinity της Carrie Anne-Moss να μη θυμάται καν ποιος είναι ο Neο, τον νεαρό Morpheus του Yahya Abdul-Mateen II, αλλά και τον Jonathan Groff σε ρόλο...κακού( ;).

The Matrix: Resurrections Trailer

Τη σκηνοθεσία του "Resurrections" και το σενάριο έχει αναλάβει εξ'ολοκλήρου η Lana Wachowski, καθώς η αδερφή της Lilly όπου έστησαν μαζί πριν από 22 χρόνια το The Matrix, θα λείπει και μάθαμε πρόσφατα το γιατί. Στο cast του επίσης συμμετέχουν οι Jada Pinkett Smith ως Niobe, Lambert Wilson ως The Merovingian και Daniel Bernhardt ως Agent Johnson.

Το The Matrix: Resurrections αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2021 στις κινηματογραφικές αίθουσες και το HBO Max.