Don't Look Up: To trailer για την ταινία της χρονιάς του Netflix έχει DiCaprio και Lawrence

Η μαύρη κωμωδία του Adam McKay αναμένεται να σπάσει κόκκαλα με το επικό cast της
08 Σεπτεμβρίου 2021 18:22
Don't Look Up: To trailer για την ταινία της χρονιάς του Netflix έχει DiCaprio και Lawrence

Το Netflix επιτέλους κυκλοφόρησε επίσημα το πρώτο trailer του Don't Look Up, το οποίο ίσως και να βλέπει "Oscars" αλλά σίγουρα αποτελεί την ταινία της χρονιάς για την streaming υπηρεσία. Όχι μόνο γιατί το σκηνοθετεί ο Adam McKay των οσκαρικών "Vice" και "The Big Short" αλλά γιατί το σενάριο του είναι άκρως επίκαιρο, καυστικό -όπως κάθε ταινία του- και το cast κοστίζει από μόνο του κάποια δεκάδες εκατομμύρια. 

Για να καταλάβετε το πλήρες μέγεθος του cast και των αστέρων που το απαρτίζουν έχουμε και λέμε: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Jonah Hill, Meryl Streep, Tyler Perry, Timothée Chalamet, Ron Perlman, Ariana Grande, Scott Mescudi, Rob Morgan και Cate Blanchett

Τον επιλεκτικό στους ρόλους του, DiCaprio μάλιστα είχαμε να τον δούμε επί της οθόνης σε ταινία από το 2019 και το Once Upon A Time In Hollywood του Quentin Tarantino. 

 Δείτε το trailer του Don't Look Up

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής: 

Η Κέιτ Ντιμπιάσκι (Τζένιφερ Λόρενς), φοιτήτρια αστρονομίας και ο καθηγητής της Δρ. Ράνταλ Μίντι (Λεονάρντο Ντι Κάπριο) κάνουν μια εκπληκτική ανακάλυψη ενός κομήτη που περιφέρεται γύρω από το ηλιακό σύστημα. Το πρόβλημα είναι πως βρίσκεται σε πορεία άμεσης σύγκρουσης με τη Γη. Το άλλο πρόβλημα; Κανείς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται πραγματικά. Αποδείχθηκε ότι η προειδοποίηση της ανθρωπότητας για έναν πλανητικό δολοφόνο στο μέγεθος του Έβερεστ αποτελεί ένα άβολο θέμα προς συζήτηση.

Με τη βοήθεια του Δρ Oglethorpe (Rob Morgan), η Kate και ο Randall ξεκινούν μια περιοδεία στα μέσα ενημέρωσης που τους μεταφέρει από το γραφείο της αδιάφορης Προέδρου Orlean (Meryl Streep) και του συκοφαντικού γιου της και επιτελάρχη, Jason (Jonah Hill) και στη συχνότητα του The Daily Rip, μια αισιόδοξη πρωινή εκπομπή που φιλοξένησαν οι Brie (Cate Blanchett) και Jack (Tyler Perry).

Με μόλις έξι μήνες να απομένουν μέχρι ο κομήτης να προσκρούσει, η διαχείριση του κύκλου ειδήσεων 24 ωρών και η προσοχή του κοινού με τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης προτού να είναι πολύ αργά, αποδεικνύεται συγκλονιστικά κωμικοτραγική -τι θα χρειαστεί άραγε για να κάνει τον κόσμο να κοιτάξει ψηλά ;!

Φωτογραφικό υλικό

 

Don't Look Up - Φωτογραφίες

 

To "Μην Κοιτάτε Επάνω" (Don't Look Up), όπως θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας, θα γίνει διαθέσιμο μέσω του Netflix στις 24 Δεκεμβρίου, ενώ λίγο νωρίτερα στις 10/12 θα προβάλλεται σε επιλεγμένους κινηματογράφους.