The Matrix 4: Πρώτη ματιά στη νέα εμφάνιση του Keanu Reeves ως Neo (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Εν αναμονή του πρώτου trailer του "The Matrix: Resurrections" την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου
07 Σεπτεμβρίου 2021 19:37
The Matrix 4: Πρώτη ματιά στη νέα εμφάνιση του Keanu Reeves ως Neo (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την κεκλεισμένων των θυρών αποκάλυψη του The Matrix 4 και την "βάφτισή" του στην CinemaCon, επιτέλους η Warner Bros. ξεκινά δυναμικά την διαφημιστική του καμπάνια. Αυτό σημαίνει πως παίρνουμε μια πρώτη ματιά από το The Matrix: Resurrections, όπως θα τιτλοφορείται επίσημα, μέσα από φωτογραφικό υλικό.

Αποκαλύπτεται, λοιπόν, το νέο μακρυμάλλικο look του Neo του Keanu Reeves, λίγο θολά η Trinity της Carrie Anne-Moss, ο χαρακτήρας του Yahya Abdul-Mateen II που εκτός απροόπτου είναι ο νεαρός Morpheus, ο χαρακτήρα της Jessica Henwick, αλλά και αυτός του Jonathan Groff

Ουσιαστικά αυτές οι πρώτες φωτογραφίες προέρχονται από το ίδιο το πρώτο trailer που "κρύβεται" πίσω από την ιστοσελίδα WhatIsTheMatrix.com. Όπως αναφέρουν διάφορα ξένα μέσα πρόκειται για ένα διαδραστικό fan site όπου ανάλογα ποιο χάπι θα διαλέξεις -το κόκκινο ή το μπλε όπως ο Neo κάποτε- θα δεις και μια διαφορετική βερσιόν του trailer. Λέγεται ότι υπάρχουν 180.000 διαφορετικές εκδόσεις του με διάφορα πλάνα και voiceovers, σύμφωνα με το EW

Οι πρώτες εικόνες του The Matrix: Resurrections 

The Matrix: Resurrections - First Photos

Τη σκηνοθεσία του "Resurrections" και το σενάριο έχει αναλάβει εξ'ολοκλήρου η Lana Wachowski, καθώς η Lilly Wachowski όπου έστησαν μαζί πριν από 22 χρόνια το The Matrix, θα λείπει και μάθαμε το γιατί. Στο cast του επίσης συμμετέχουν οι Jada Pinkett Smith ως Niobe, Lambert Wilson ως The Merovingian και Daniel Bernhardt ως Agent Johnson.

Το...teaser για το trailer 

Κρατηθείτε γιατί το πρώτο trailer του The Matrix: Resurrections θα κυκλοφορήσει στις 16:00 η ώρα Ελλάδος το μεσημέρι της Πέμπτης.

Το The Matrix: Resurrections αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2021 στις κινηματογραφικές αίθουσες και το HBO Max. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποια από τα χιλιάδες διαφορετικά teasers που παίζουν στην ιστοσελίδα.