Η πιο αναπάντεχη εμπορική ταινία του Ben Affleck αποκτά sequel και επίσημα

Γεγονός το The Accountant 2 με πρωταγωνιστές τους Ben Affleck και Jon Bernthal
07 Σεπτεμβρίου 2021 09:10
Η πιο αναπάντεχη εμπορική ταινία του Ben Affleck αποκτά sequel και επίσημα

Το 2016 κυκλοφόρησε το "The Accountant" μια ταινία με τον Ben Affleck στο ρόλο ενός λογιστή με αυτισμού που έχει μια ιδιαίτερη κλίση στο να...σκοτώνει κόσμο, καθώς υποδυόταν έναν μυστικό εκτελεστή. Μπορεί να μην διεκδικεί δάφνες για το σενάριο της αλλά ήταν μια αναπάντεχη εμπορική επιτυχία με $155.2 εκατομμύρια εισπράξεων από ένα budget που δεν ξεπέρασε τα $44 εκατομμύρια. 

Φυσικά από το 2017 η Warner Bros. ηδη σκεφτόταν πώς θα ήταν το sequel του, όμως η πιο πρόσφατη πληροφορία ήρθε το 2020, όταν ο Gavin O'Connor σκηνοθέτης του "Accountant" δήλωσε πως τελικά η ταινία ακυρώνεται και ότι η ιστορία του θα συνέχιζε μέσω μιας τηλεοπτικής σειράς

Φαίνεται όμως πως τα σχέδια άλλαξαν και πάλι και είναι θετικά για όσους θέλουν μια συνέχεια της ταινίας. Μιλώντας στο Reelblend podcast, o O'Connor ανακοίνωσε πως δόθηκε το πράσινο φως για το The Accountant 2 και επίσημα:

Θα κάνουμε το sequel του Accountant. Κυριολεκτικά κλείσαμε τη συμφωνία πριν από λίγο. 

Σα να μην έφτανε αυτό ο Gavin O'Connor πήρε πολλά περισσότερα από τη Warner που του έδωσε το "ΟΚ" για μια τριλογία:

Πάντα ήθελα να το κάνω τριλογία, επειδή στο δεύτερο θα προσθέταμε τον αδερφό του Wolff στην ιστορία. Επομένως θα έχει περισσότερα λεπτά εμφάνισης ο Jon Bernthal στο δεύτερο. Και την τρίτη ταινία την ονομάζω πρόχειρα "Rain Man που πήρε αναβολικά". Η τρίτη θα είναι σαν buddy movie. 

Ακόμη δεν είναι γνωστό το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα αλλά στο The Accountant 2 θα επιστρέψουν κανονικά ο Ben Affleck αλλά και ο Jon Bernthal.