Η νέα σειρά τρόμου του σκηνοθέτη του "Train to Busan" σας στέλνει "πακέτο" στην κόλαση (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται στο Netflix το νοτιοκορεατικής παραγωγής "Hellbound"
06 Σεπτεμβρίου 2021 22:12
Η νέα σειρά τρόμου του σκηνοθέτη του "Train to Busan" σας στέλνει "πακέτο" στην κόλαση (ΒΙΝΤΕΟ)

Το "Train To Busan" έγραψε ανεξίτηλα το όνομά του στο είδος των ταινιών τρόμου και δίκαια αποτελεί μια από τις πιο διάσημες της τελευταίας δεκαετίας. Πέρυσι είχε κυκλοφορήσει το sequel του με τίτλο "Peninsula" (βρείτε εδώ την άποψή μας) σε σκηνοθεσία του Yeon Sang-ho και τώρα ο γνωστός νοτιοκορεάτης σκηνοθέτης επιστρέφει με μια νέα σειρά σε γνώριμα μονοπάτια. 

Ο λόγος για το "Hellbound" τη νέα σειρά τρόμου που θα κυκλοφορήσει μέσα από το Netflix και το πρώτο trailer δίνει μια γεύση από αυτή με πρωταγωνιστή τον Yoo Ah-in που γνωρίσαμε μέσα από το εξαιρετικό κορεατικό φιλμ "Burning" που ήταν υποψήφιο για Όσκαρ.

Η σειρά θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Toronto International Film Festival στις 10 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη που δόθηκε αναφέρει πως "ένα ολόκληρο έθνος προσπαθεί να αντιμετωπίσει ένα νέο φαινόμενο "αμαρτωλών" που κυριολεκτικά καταδικάζονται από μια θρησκευτική αίρεση που κερδίζει ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές." 

Θα έλεγε κανείς πως από τη στιγμή που εμφανίζονται οι "δαίμονες" στο trailer, ο τρόμος πηγαίνει...κατά διαόλου με την ποιότητα του CGI να είναι ομολογουμένως αστεία για να στηρίξει κάτι τέτοιο και μοιάζουν σαν τον Hulk με λιγότερο budget. 

Ακόμα ωστόσο δεν είναι γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσει το "Hellbound" στο Netflix. 

"Hellbound" trailer