Μέσα από το Netflix θα προβληθεί η νέα ταινία του Texas Chainsaw Massacre

Έρχεται μια δυνατή Horror βραδιά στην streaming υπηρεσία
31 Αυγούστου 2021 08:33
Μέσα από το Netflix θα προβληθεί η νέα ταινία του Texas Chainsaw Massacre

Σε μια αναπάντεχη κίνηση το Netflix απέκτησε τα παγκόσμια δικαιώματα διανομής του νέου reboot/ sequel του "Texas Chainsaw Massacre", το οποίο είχε γυριστεί εδώ και πάνω από ένα χρόνο στη Βουλγαρία από τη Legendary Pictures. Μάλιστα είχε κυκλοφορήσει και μια αφίσα για αυτό πέρυσι. 

Έτσι το Netflix υπόσχεται τουλάχιστον μια ακόμη δυνατή βραδιά τρόμου στους συνδρομητές του καθώς θα προβάλλει σε όλον τον κόσμο το "The Texas Chainsaw Massacre" -όπως πολύ ευφάνταστα- θα ονομάζεται το πνευματικό sequel της ταινίας του 1974, χωρίς να χρειαστείτε να κουνηθείτε από τον καναπέ σας και να πάτε σε κάποια σκοτεινή αίθουσα.

Το αυθεντικό φιλμ σκηνοθεσίας του Tobe Hooper θεωρείται ως μια από τις πιο σημαντικές ταινίες τρόμου, που άφησαν ανεξίτηλα το σημάδι τους στην ιστορία και έθεσαν τα θεμέλια για τους επόμενους κινηματογραφικούς serial killers. Ο "πατέρας" όλων ονομάζεται, λοιπόν, "Leatherface", o οποίος έφτιαξε μια μάσκα από τα δέρματα των θυμάτων του για να κρύψει το παραμορφωμένο του πρόσωπο, όντας μέλος μιας οικογένειας καννίβαλων. 

Από παλιότερες πληροφορίες γνωρίζουμε πως η νέα ταινία θα είναι σε σκηνοθεσία του David Blue Garcia, σενάριο του Chris Thomas Devlin και παραγωγή του Fede Alvarez (Don't Breathe). 

Στο cast του sequel του "Texas Chainsaw" συναντάμε τους: Elsie Fisher (“Castle Rock”), Sarah Yarkin (Happy Death Day 2U), Mark Burnham (Wrong Cops), Moe Dunford (The Dig), Olwen Fouéré (Mandy), Alice Krige (“Star Trek”), Jacob Latimore (The Maze Runner), Nell Hudson (Victoria), Jessica Allain (The Laundromat), Sam Douglas (Snatch), William Hope (Dark Shadows), Jolyon Coy (“War & Peace”). 

Μάλιστα, η ιστορία λέγεται πως θα λαμβάνει χώρα 47 χρόνια μετά το 1974 και συγκεκριμένα στο σήμερα, συνεχίζοντας με κάποιον τρόπο τον θρύλο του Leatherface ακριβώς από εκεί που τον άφησε ο δημιουργός του. 

Αξίζει να σημειωθεί πως Netflix και Legendary ένωσαν πρόσφατα τις δυνάμεις τους για την κυκλοφορία της Enola Holmes με τους Millie Bobby Brown, Henry Cavill και Sam Claflin, που αποτέλεσε μια από τις πιο δημοφιλείς ταινίες του 2020 για την υπηρεσία παγκοσμίως και ήδη αναπτύσσεται το sequel

Δυο πραγματάκια μένουν μόνο: να μάθουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας -που λογικά θα είναι εντός του 2021- και να δούμε ένα trailer.