Νέο trailer για το The King's Man που μας θυμίζει ότι υπάρχει και έρχεται τον Δεκέμβριο

Μετά από απανωτές καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας το prequel του Matthew Vaughn
27 Αυγούστου 2021 13:05
Νέο trailer για το The King's Man που μας θυμίζει ότι υπάρχει και έρχεται τον Δεκέμβριο

Η 20th Century Studios κυκλοφόρησε ένα νέο "red band" trailer και poster για το The King's Man, την τρίτη κατά σειρά ταινία του franchise που σκηνοθετεί και πάλι ο Matthew Vaughn με το χαρακτηριστικό αλήτικο στιλ κωμωδίας και δράσης. Αποτελεί prequel των Kingsman: The Secret Service και Kingsman: The Golden Circle όπου πρωταγωνιστεί ο Ralph Fiennes στο ρόλο του Rolando Oxford, ενός Δούκα που συμμετέχει σε μια ανεξάρτητη μυστική υπηρεσία της Μ. Βρετανίας με σκοπό να σταματήσει διεθνείς απειλές, πολύ πριν τις μυριστεί η βρετανική κυβέρνηση. 

Έτσι θα μάθουμε πως γεννήθηκε το πρώτο τάγμα των Kingsman, με τον Fiennes να έχει στον πλάι του τον πρωτάρη και μαθητευόμενο Harris Dickinson, όπου μαζί θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν έναν παγκόσμιο πόλεμο που σχεδιάζουν μερικά από τα πιο σατανικά μυαλά του πλανήτη. 

Στο λαμπρό cast του φιλμ συναντάμε επίσης τους: Gemma ArtertonMatthew Goode, Tom Hollander, Daniel BrühlDjimon Hounsou, και Charles Dance. Το νέο trailer είναι γεμάτο με σκηνές δράσης που αυτή τη φορά δεν έρχονται κομμένες για να είναι κατάλληλες για όλους, οπότε θα τις δείτε...αφιλτράριστες. 

Λόγω της πανδημίας είναι από τις ταινίες που ταλαιπωρήθηκαν όσο λίγες με απανωτές καθυστερήσεις (περίπου οκτώ στον αριθμό αν συμπεριλάβουμε αυτές προ πανδημίας), καθώς αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2019, πριν από δύο χρόνια δηλαδή.

Πλέον το The King's Man αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Δεκεμβρίου του 2021.