The Old Guard 2: Επίσημη η συνέχεια του blockbuster με τη Charlize Theron στο Netflix

Skydance και Netflix επέλεξαν την σκηνοθέτιδα του project
27 Αυγούστου 2021 09:14
The Old Guard 2: Επίσημη η συνέχεια του blockbuster με τη Charlize Theron στο Netflix

Από τις πρώτες εβδομάδες προβολής του The Old Guard και λόγω του ότι αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς ταινίες στην ιστορία του Netflix γνωρίζαμε πως το sequel του είναι καθοδόν. Τώρα, με κάθε επισημότητα το Netflix και η Skydance ανακοίνωσαν το The Old Guard 2 με πρωταγωνίστρια και πάλι την Charlize Theron, αλλά με διαφορετική σκηνοθέτιδα. 

Στη θέση της Gina Prince-Bythewood αναλαμβάνει πίσω από τις κάμερες η Victoria Mahoney, της οποίας η μεγαλύτερη δουλειά μέχρι σήμερα ήταν βοηθός σκηνοθέτη του J.J. Abrams στο Star Wars: The Rise of Skywalker.  

 

Μαζί με την Theron για το sequel θα επιστρέψουν και τα υπόλοιπα μέλη του cast της πρώτης ταινίας και συγκεκριμένα οι: KiKi Layne, Matthias Schoenaerts, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Veronica Ngo και ο Chiwetel Ejiofor. 

Για την ιστορία η blockbuster παραγωγή των Netflix και Skydance είχε μετρήσει πάνω από 78 εκ. προβολές μέσα στις πρώτες τέσσερις εβδομάδες, κάνοντάς τη μια από τις δημοφιλέστερες και πιο επιτυχημένες πρωτότυπες ταινίες στην ιστορία της υπηρεσίας. Ωστόσο, δε δόθηκε κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας για το The Old Guard 2