Ο James McAvoy "άφηνε κόκκαλα" στο Oblivion τόσο που έκαψε το δίσκο για να απεξαρτηθεί

Αποκάλυψε τις gaming συνήθειές του ο γνωστός ηθοποιός
24 Αυγούστου 2021 13:49
Ο James McAvoy "άφηνε κόκκαλα" στο Oblivion τόσο που έκαψε το δίσκο για να απεξαρτηθεί

Κάθε gamer που σέβεται τον εαυτό του θυμάται το παιχνίδι που έλιωσε όσο κανένα άλλο στη ζωή, σε αυτό που άφησε κόκκαλα όπως λέμε στην αργκό. Σε αυτό που ξημεροβραδιαζόσουν με λιγοστά ή και καθόλου διαλείμματα. Σε αυτό το παιχνίδι που σε έκανε να σκεφτείς ότι η τουαλέτα δεν είναι μια φυσική ανάγκη και όλα είναι στον εγκέφαλο. Για τον James McAvoy σίγουρα υπάρχει αυτό το παιχνίδι και ο γνωστός ηθοποιός από την νεότερη τριλογία των X-Men και του Split, James McAvoy, μίλησε για αυτό σε πρόσφατη συνέντευξή του. 

O ηθοποιός στο πλαίσιο της προώθησης του 12 Minutes (την άποψή μας θα βρείτε εδώ), του νέου βιντεοπαιχνιδιού όπου δανείζει τη φωνή του, μαζί με τους Willem Dafoe και Daisy Ridley, μίλησε με το Forbes για το έντονο gaming παρελθόν του. Το highlight ήταν η αποκάλυψη πως λόγω του The Elder Scrolls: Oblivion άρχισε να έχει σοβαρά προβλήματα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του "Becoming Jane". 

Ο McAvoy είπε χαρακτηριστικά:

Είμαι σε μια περίοδο που πρέπει να πηγαίνω στις 10 το βράδυ για ύπνο γιατί ξυπνάω κάθε πρωί στις 6. Έχω ένα σωρό ατάκες να πω και όλα αυτά. Και εγώ απλά κάθομαι μέχρι τις 4 τα ξημερώματα παίζοντας Oblivion. 

Εν τέλει αυτή η συνήθεια που απέκτησε κορυφώθηκε όταν μια μέρα που έλιωνε στο Oblivion, έπαιζε από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 5.30 το πρωί, μέχρι που 10 λεπτά μετά ήρθε ο σοφέρ του να τον πάει στο πλατό για την επόμενη μέρα γυρισμάτων. Ο McAvoy παραδέχεται πως εκείνη τη στιγμή κατάλαβε ότι έπρεπε να πάρει δραστικά μέτρα και γρήγορα, αλλιώς θα έπαιρνε την κάτω βόλτα. 

Έτσι, έβγαλε το δισκάκι του Oblivion από το Xbox 360 του, το έβαλε στο φούρνο και το άφησε να καεί, όπως περιγράφει: 

"Απλά έβαλα το δίσκο μέσα και το παρακολούθησα να σφυρίζει και να λυγίζει. Και τότε είπα στον εαυτό μου "εντάξει, τελειώσαμε, οριστικά, ποτέ ξανά!"

Αποκάλυψε επίσης πως έκανε μια δεκαετία για να παίξει ξανά κάποιο βιντεοπαιχνίδι και εν τέλει ενέδωσε στην αγάπη του για το ποδόσφαιρο μαζί με τον γιο του, όπου δοκίμασαν το FIFA μαζί. Τον πρώτο καιρό της πανδημίας και μέσα στην καραντίνα, έπαιζε αρκετό Warzone με τους φίλους του, σε μια προσπάθεια να κρατήσει κιόλας επαφές μαζί τους. 

Δυο ή τρεις φορές μέσα στην εβδομάδα παίζουμε Warzone, μιλάμε για τη ζωή, την αγάπη και τα πάντα όλα την ίδια ώρα που πετσοκόβουμε 12χρονα από άλλες χώρες.

Γενικότερα όμως το gaming παρελθόν του ήταν πλούσιο και hardcore καθώς όπως αποκαλύπτει τρελαινόταν με τα adventure games και τα RPGs: "Πάντα μου άρεσαν τέτοια παιχνίδια όταν ήμουν μικρός. Role-playing παιχνίδια, όπως το Zelda, το Secret of Mana και όλα αυτά. Λατρεύω ειδικά τα fantasy RPG."

James McAvoy είσαι ένας από εμάς και σου βγάζουμε το καπέλο!