Εντελώς δωρεάν στο Steam τρία παιχνίδια από σειρές που έχουν γράψει ιστορία στο gaming

Νέα προσφορά από τη Bethesda
27 Απριλίου 2022 15:07
Εντελώς δωρεάν στο Steam τρία παιχνίδια από σειρές που έχουν γράψει ιστορία στο gaming

Στις αρχές της χρονιάς η Bethesda είχε ανακοινώσει πως ο ειδικός PC launcher της θα αποσυρθεί και έτσι όλα τα παιχνίδια της θα φιλοξενούνται από το Steam. Η μετάβαση αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 11 Μαΐου, με τους χρήστες να μπορούν από σήμερα να μεταφέρουν τις αγορές και τα saves τους στην πλατφόρμα της Valve, ακολουθώντας τις επίσημες οδηγίες που δημοσίευσε η εταιρία.

Έτσι, λοιπόν, με αφορμή τη μετάβαση αυτή, η Bethesda αποφάσισε να κάνει συγχρόνως και μερικά δώρα στους παίκτες. Συγκεκριμένα, η εταιρία προσφέρει εντελώς δωρεάν τρία παλιότερα παιχνίδια της, τα οποία ανήκουν στις ιστορικές και λατρεμένες σειρές The Elder Scrolls και Wolfenstein.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απολαύσουν χωρίς καμία απολύτως χρέωση τα δύο πρώτα κεφάλαια της RPG σειράς Elder Scrolls, το Arena και το Daggerfall, καθώς και το multiplayer FPS Wolfenstein: Enemy Territory.

Μπορείτε να βρείτε εντελώς δωρεάν τα παιχνίδια μέσα από τα παρακάτω links:

The Elder Scrolls: Arena

The Elder Scrolls 2: Daggerfall

Wolfenstein: Enemy Territory

Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί πως η Bethesda έφερε συγχρόνως στο Steam και άλλους κλασικούς τίτλους της, όπως τα The Elder Scrolls Adventures: Redguard και An Elder Scrolls Legend: Battlespire, καθώς και τα modding εργαλεία των Fallout 4 και Skyrim Special Edition.