Ψήνεται crossover μεταξύ Marvel και DC; - Ο Kevin Feige απάντησε κάπως ενθαρρυντικά 

Αυτό θα πάγωνε και την κόλαση...

Ψήνεται crossover μεταξύ Marvel και DC; - Ο Kevin Feige απάντησε κάπως ενθαρρυντικά

Πριν από καιρό ο σκηνοθέτης James Gunn ήταν από τα λίγα μεγάλα κεφάλια της βιομηχανίας του σινεμά που μίλησαν ανοιχτά για μια κινηματογραφική συνάντηση μεταξύ των ηρώων της DC και της Marvel. Μάλιστα είχε αναφέρει πως είχε συνομιλήσει με τις..."μεγάλες δυνάμεις" για κάποιο crossover.

Σαφώς όσοι διαβάζουν ή παρακολουθούν τι γίνεται στα κομικς θα ξέρουν πως κάτι τέτοιο στο παρελθόν έχει συμβεί, αλλά με το αλαλούμ των δικαιωμάτων, κάτι τέτοιο φαντάζει όνειρο θερινής νυκτός για να συμβεί σε live-action μορφή. 

Επειδή όμως ζούμε σε ένα timeline όπου ακόμη και τα πιο απίθανα πράγματα μπορούν να συμβούν, ένα από τα ισχυρότερα άτομα εκεί έξω που έχουν επιρροή και ο λόγος τους θεωρείται...σπαθί έδωσε την πιο ενθαρρυντική απάντηση στο ενδεχόμενο μιας σύγκρουσης Marvel vs DC στη μεγάλη οθόνη! 

Αυτός δεν είναι άλλος από τον μαέστρο του MCU και της Marvel Studios, τον Kevin Feige ο οποίος μιλώντας στο Comicbook.com και τον Brandon Davis προέβη σε αρκετές αποκαλύψεις και ενδιαφέρουσες δηλώσεις. Ένα από τα highlights ήταν η φράση με την οποία επέλεξε να απαντήσει στο ενδεχόμενο που σίγουρα θα στρέψουν τα βλέμματα και θα βάλουν φωτιά στις θεωρίες:

Λοιπόν, κοίταξε, η στάνταρ απάντηση που δίνω σε αυτά είναι 'ποτέ μην λες ποτέ'. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα φτάσουμε τόσο ψηλά τόσο μακριά. Ο James δεν το ανέφερε σε μένα, είναι με το κεφάλι μέσα και εργάζεται στο Guardians of the Galaxy Vol. 3, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματά του πριν τα τέλη του 2021. 

Η φράση "ποτέ μην λες ποτέ" μπορεί να θεωρηθεί και ως ενθαρρυντική καθώς μοιάζει να μην αποκλείει το ενδεχόμενο κάποια στιγμή στο μέλλον να συνεργαστεί με την DC Films και να γίνει ένα επικών διαστάσεων crossover που θα...τινάξει τα μυαλά των απανταχού superhero fans. 

Απλά φανταστείτε τις δυνατότητες σε μια τέτοια κινηματογραφική συνεργασία δύο γιγάντων. Justice League vs Avengers, Suicide Squad vs Guardians of the Galaxy και πάει λέγοντας. 

Ποιο θα ήταν το ονειρεμένο σας crossover ηρώων μεταξύ Marvel και DC; 

0 σχολια