Μπομπ Ρος: Το trailer για το ντοκιμαντέρ του δεν είναι καν trailer και θα κάνει αποκαλύψεις 

Θα τα μάθουμε όλα στις 25 Αυγούστου στο Netflix

Μπομπ Ρος: Το trailer για το ντοκιμαντέρ του δεν είναι καν trailer και θα κάνει αποκαλύψεις

Με έναν ιδιαίτερα παράξενο τρόπο επιλέγει να προωθήσει το Netflix το επερχόμενο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Μπομπ Ρος, του διάσημου ζωγράφου και τηλεοπτικού παρουσιαστή, κυκλοφορώντας το πρώτο trailer που δεν είναι καν trailer. Ναι, καλά διαβάζετε το trailer που θα δείτε παρακάτω επί της ουσίας δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα "teaser" για τα όσα θα αποκαλύψει το ντοκιμαντέρ με τίτλο "Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed". 

Δεν υπάρχουν καθόλου πλάνα, παρά μόνο μια εικόνα του Μπομπ Ρος λέγοντας πως "θα θέλαμε να σας δείξουμε το trailer αλλά δε μπορούμε" και αφήνει υποννοούμενα για ένα μεγάλο μυστήριο που κρύβει ο βίος του. Μια ιστορία που τόσα χρόνια ήταν κρυμμένη και τώρα θα αποκαλυφθεί στις 25 Αυγούστου. 

Αυτή είναι και η αφίσα του ντοκιμαντέρ.

Ο Bob Ross ήταν ο παρουσιαστής της εκπομπής "Η Χαρά της Ζωγραφικής" που προβλήθηκε από το 1983 έως και το 1994 σε ΗΠΑ, Καναδά, Λατινική Αμερική και Ευρώπη αποκτώντας εκατομμύρια fans ανά τον κόσμο. Στην Ελλάδα προβαλλόταν από την ΕΡΤ3 κάθε μεσημέρι. 

Τουλάχιστον μαθαίνουμε ότι το ντοκιμαντέρ "Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed" κυκλοφορεί την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 25 Αυγούστου αποκλειστικά στο Netflix. 

2 σχολιο(α)