O James Gunn θα επιστρέψει στη DC μετά το The Suicide Squad

Η Warner Bros. δεν τον αφήνει τώρα
07 Αυγούστου 2021 09:02
O James Gunn θα επιστρέψει στη DC μετά το The Suicide Squad

Με την πρεμιέρα του The Suicide Squad να έχει γίνει ήδη τα τελευταία 24ωρα μέσα από το HBO Max και τις αίθουσες ήδη αρχίζουν να προσμετράνε στη Warner Bros. την όποια επιτυχία θα έχει η ταινία εμπορικά. Το μόνο σίγουρο όμως είναι πως θέλουν να κλειδώσουν τον σκηνοθέτη James Gunn και για μελλοντικά projects της DC

Ο πρόεδρος της DC Films, Walter Hamada, άφησε να εννοηθεί πως η σχέσεις του Gunn με την DC δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα και μάλιστα μπορεί το The Suicide Squad να είναι απλά η αρχή. Μιλώντας στο The Hollywood Reporter ανέφερε τα εξής: 

Ο Gunn είναι πάντα ευπρόσδεκτος να κάνει οτιδήποτε θέλει. Πραγματικά έχει ένα όραμα και είναι ένας πολύ καλός συνεργάτης μας. Όποτε θελήσει να επιστρέψει εμείς θα είμαστε εδώ για αυτόν. Θα επιστρέψει γιατί έχουμε πολλά πράγματα στα σχέδιά μας. 

Ο Gunn επίσης πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του "Peacemaker" της spinoff σειράς του Suicide Squad με πρωταγωνιστή τον ομώνυμο χαρακτήρα του John Cena, που θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2022 στο HBO Max. Ωστόσο, ο σκηνοθέτης των Guardians of the Galaxy άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για περισσότερα τέτοια spinoffs με ένα "Ίσως" απαντώντας σε σχετικό σχόλιο στο Instagram του. 

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν ο Gunn θα επιστρέψει πράγματι στην DC, ιδιαίτερα όταν με το Guardians of the Galaxy Vol. 3 έχει δηλώσει πως θα είναι και η τελευταία του ταινία στη Marvel Studios

Το The Suicide Squad προβάλλεται ήδη σταδιακά στους κινηματογράφους ανά τον κόσμο και στην Ελλάδα θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Αυγούστου.