O Clint Eastwood στα 91 του σκηνοθετεί και παίζει στη νέα του γουέστερν ταινία (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το πρώτο trailer του "Cry Macho" που αναμένεται τον Σεπτέμβριο
06 Αυγούστου 2021 18:54
O Clint Eastwood στα 91 του σκηνοθετεί και παίζει στη νέα του γουέστερν ταινία (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι κι αν είναι 91 ετών, ο θρυλικός Clint Eastwood συνεχίζει ακμαιότατος και σφυροκοπάει τη μια ταινία μετά την άλλη. Στη νέα του δημιουργία με τίτλο "Cry Macho" όχι μόνο τη σκηνοθετεί αλλά πρωταγωνιστεί κιόλας, όπως έκανε στο "The Mule" (Το Βαποράκι) του 2018 και τώρα η Warner Bros. έδωσε στη κυκλοφορία το πρώτο της trailer. 

Η νέα του ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του N. Richard Nash του 1975 και από τότε έχουν γίνει δεκάδες προσπάθειες να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη. Μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, όπως οι Arnold Schwarzenegger, Pierce Brosnan και Burt Lancaster είχαν προταθεί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ ο ίδιος ο Eastwood βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για να παίξει στην μεταφορά πίσω στο 1988. Εν τέλει πάνω από 30 χρόνια μετά κατάφερε να το διασκευάσει. 

Πρωταγωνιστεί επίσης ο Eduardo Minett, στο υποκριτικό του ντεμπούτο, μαζί με τους Natalia Traven, Dwight Yoakam, Fernanda Urrejola (“Blue Miracle,” Netflix’s “Narcos: Mexico”), Horacio Garcia-Rojas (“Netflix’s “Narcos: Mexico,” TV’s “La querida del Centauro”). Στη διεύθυνση φωτογραφίας συναντάμε τον βραβευμένο με BAFTA, Ben Davis, γνωστός από τη δουλειά του στο οσκαρικό "Three Billboards Outside Ebbing Missouri" και το "Captain Marvel". Στο σχεδιασμό παραγωγής βρίσκεται ο Ron Reiss (Richard Jewell, The Mule) και ο βραβευμένος με Όσκαρ μοντέρ, Joel Cox (Unforgiven) που αποτελεί συχνός συνεργάτης του Eastwood. 

Το Cry Macho θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ και στο HBO Max, ενώ σύντομα αναμένεται και στους ελληνικούς κινηματογράφους.