Army of Thieves: Δείτε το πρώτο trailer από την prequel ταινία του Army of the Dead

Αποκαλύφθηκε μέσα από το Comic-Con@Home
26 Ιουλίου 2021 12:17
Army of Thieves: Δείτε το πρώτο trailer από την prequel ταινία του Army of the Dead

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε με σχετική είδηση ότι μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε το Army of the Dead του Zack Snyder στο Netflix, ο διάσημος σκηνοθέτης ετοιμάζει ακόμη μία ταινία που θα λειτουργεί ως prequel και έρχεται με ονομασία "Army of Thieves". Τώρα, μέσα από την Comic-Con@Home κυκλοφόρησε και το πρώτο teaser trailer της επερχόμενης ταινίας.

Αρχικά, όπως έγινε γνωστό, αυτό το prequel θα εστιάζει στον specialist, Dieter, που τον υποδύεται ο Matthias Schweighöfer, ο οποίος σκηνοθετεί κιόλας το φιλμ σε σενάριο των Zack Snyder και Shay Hatten. Κατά τη διάρκεια του πάνελ στην Comic-Con, οι εκτελεστικοί παραγωγοί Zack και Deborah Snyder εξήγησαν ότι αυτή είναι μια ιστορία αγάπης μεταξύ Gwendoline και Dieter, την οποία θα δούμε να εξελίσσεται κατά τη διάρκεια της ταινίας.

Τόνισαν επίσης τη μοναδική εμπειρία του να είσαι σε θέση να φτιάξεις μια ταινία prequel που είναι τελείως διαφορετική σε ύφος από την πρώτη ταινία, αποκαλώντας το Army of Thieves περισσότερο σαν “The Italian Job” παρά ένα θρίλερ με ζόμπι.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας:

Σε αυτό το prequel του Zack Snyder's Army of the Dead, ένας ταμίας τραπέζης σε μια μικρή πόλη παρασύρεται σε μια επική περιπέτεια όταν μια μυστηριώδης γυναίκα τον στρατολογεί σε μια συμμορία, η οποία απαρτίζεται από τους χειρότερους και πιο καταζητούμενους εγκληματίες της Interpol. Σκοπός τους, να ληστέψουν ένα σωρό από αδιάρρηκτα θησαυροφυλάκια σε όλη την Ευρώπη.

Παρακολουθήστε το teaser παρακάτω:

Τέλος, ο Zack Snyder υπέγραψε πριν μερικές μέρες με το Netflix για το sequel του Army of the Dead. Το Army of Thieves αναμένεται να προβληθεί στα τέλη του 2021 αποκλειστικά στο Netflix.