Army of Thieves: Ο Dieter και η υπόλοιπη ομάδα παρουσιάζονται στο νέο trailer

Τον Οκτώβριο η πρεμιέρα της prequel ταινίας
26 Σεπτεμβρίου 2021 12:18
Army of Thieves: Ο Dieter και η υπόλοιπη ομάδα παρουσιάζονται στο νέο trailer

Κατά τη διάρκεια του Tudum του Netflix αποκαλύφθηκε και το επίσημο trailer του Army of Thieves, το prequel του “Army of the Dead” που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Netflix από τον Zack Snyder και σημείωσε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως.

Όπως όλα δείχνουν, σε αυτήν την ταινία θα φύγουμε από τα ζόμπι του Las Vegas και θα δούμε μία ιστορία αγάπης επικεντρωμένη στον αγαπημένο του κοινού, Ludwig Dieter. Μάλιστα, οι δημιουργοί είχαν αποκαλέσει το Army of Thieves περισσότερο ως ένα “The Italian Job” φιλμ, παρά ένα θρίλερ με ζόμπι.

Η πλοκή του Netflix έχει ως εξής:

Σε αυτό το prequel του "Army of the Dead" του Zack Snyder, ο Dieter, ταμίας στην τράπεζα μιας μικρής πόλης, ζει την περιπέτεια της ζωής του, όταν μια μυστηριώδης γυναίκα τον προσλαμβάνει για να συμμετάσχει στην ομάδα των πιο καταζητούμενων εγκληματιών της Interpol, η οποία προσπαθεί να ληστέψει μια σειρά θρυλικών, αδιάβλητων χρηματοκιβωτίων σε όλη την Ευρώπη.

Ο Matthias Schweighöfer είναι εδώ πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης του φιλμ σε σενάριο των Zack Snyder και Shay Hatten. Πλάι του, πρωταγωνιστούν και οι Nathalie Emmanuel, Ruby O. Fee, Stuart Martin, Guz Khan, Jonathan Cohen και Noémie Nakai.

To "Army of Thieves" θα προβληθεί μέσα από τη “συχνότητα” του Netflix στις 29 Οκτωβρίου. Δείτε το επίσημο trailer της ταινίας μέσα από τον player που ακολουθεί.