Jackass 4: Από το πρώτο trailer παραλίγο να χάναμε τον Johnny Knoxville

Η θεότρελη παρέα φωνάζει "Jackass Forever" και ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει
21 Ιουλίου 2021 13:17
Jackass 4: Από το πρώτο trailer παραλίγο να χάναμε τον Johnny Knoxville

"Πότε ήταν η τελευταία φορά που βρέθηκες μαζί με φίλους και γελάσατε με τη ψυχή σας;" αναρωτιέται το trailer του Jackass 4, το οποίο κυκλοφόρησε και δίνει μια πρώτη ματιά σε όλα τα ευτράπελα και τις δοκιμασίες που θα υποστεί η γνωστή θεότρελη παρέα. Στο Jackass Forever -όπως είναι ο επίσημος τίτλος- θα πρωταγωνιστούν οι Johnny Knoxville, Brandon DiCamillo, Steve-O, Dave England, Chris Pontius, Ehren McGhehey, Jason "Wee Man" Acuña και Preston Lacy. 

Ηχηρή θα είναι η απουσία φυσικά του Bam Margera, που απολύθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο από την ταινία καθώς παραβίασε τους όρους του συμβολαίου του και δεν παρέμεινε νηφάλιος, ενώ ζήτησε από τους fans του να μποϊκοτάρουν το 4ο κεφάλαιο. Από τους originals του cast δε θα συμμετέχει και ο Ryan Dunn, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 2011 μερικούς μήνες μετά την προβολή του Jackass 3D το 2010. 

Θα υπάρχουν και..."νέοπες" στο cast του Jackass Forever όπως ο Sean "Poopies" McInerney, ο Jasper Dolphin, πρώην μέλος των Odd Future και ράπερ, και ο Zach Holmes του "Too Stupid To Die". Τα stunts όπως θα διαπιστώσετε παρόλο που είναι κάπως πιο PG-13 παρά R-rated φαντάζουν θεότρελα, επικίνδυνα και αναμένεται να μοιράσουν πόνο και γέλια. 

Στο παρελθόν μάλιστα ο Knoxville είχε μιλήσει για το πόσο δύσκολο ήταν στα 49 του χρόνια να γυρίσει κάτι τόσο ριψοκίνδυνο. Σε μια δοκιμασία κιόλας όπου τον χτυπάει ένας μανιασμένος ταύρος ο Knoxville είχε δηλώσει πως έπαθε διάσειση, σπάζοντας τον καρπό και ένα πλευρό του.  

Αυτή είναι η αφίσα της ταινίας:

To Jackass Forever αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 22 Οκτωβρίου 2021 στους κινηματογράφους.

Δείτε παρακάτω το trailer