Άκρως συγκινητικό προμηνύεται το Guardians of the Galaxy Vol. 3 - Νέες δηλώσεις της "Nebula"

Οι Karen Gillan και Pom Klementieff δάκρυσαν όταν διάβασαν το σενάριο
13 Ιουλίου 2021 17:20
Άκρως συγκινητικό προμηνύεται το Guardians of the Galaxy Vol. 3 - Νέες δηλώσεις της "Nebula"

Είχαμε ακούσει για το πόσο κλάμα έριξε ο James Gunn γράφοντας το Guardians of the Galaxy Vol.3 και τώρα νέες δηλώσεις των πρωταγωνιστών επιβεβαιώνουν πως...θα ρίξουμε μαύρα δάκρυα όταν ολοκληρωθεί η τριλογία. 

Συγκεκριμένα, η Karen Gillan που υποδύεται την Nebula στο MCU μίλησε για το πώς ένιωσε όταν διάβασε για πρώτη φορά το σενάριο του Guardians of the Galaxy 3, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Collider: 

Διάβασα το σενάριο μαζί με τον Pom Klementieff που παίζει την Mantis. Το διαβάσαμε και κλαίγαμε και γελάγαμε μαζί, αλλά κυρίως ήμασταν μέσα στα δάκρυα. Ήταν απίθανο, θεωρώ πως θα είναι η καλύτερη δουλειά του James για τους Guardians και αυτό είναι φανταστικό. Θα είναι συγκινητικό και αστείο και θα έχει όλα όσα θέλετε. 

Ανάμεσα στα όσα είπε εκθειάζει και τη δουλειά του James Gunn στο σενάριο της ταινίας και αυτό σίγουρα αποτελεί ένα ακόμη tease για το συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα που θα έχει το κλείσιμο της τριλογίας των Guardians of the Galaxy. 

Εδώ και καιρό μέσα από δηλώσεις των πρωταγωνιστών και του σκηνοθέτη γνωρίζουμε πως θα είναι η τελευταία ταινία με αυτό το line-up ηρώων για τους Guardians και πως κάποιοι θα πουν αντίο.

Πολλές πιθανότητες ένας από αυτούς να είναι ο Dave Bautista που υποδύεται τον Drax, ενώ και ο Gunn έχει ανακοινώσει πως θα είναι η τελευταία του ταινία στο franchise, χωρίς να ξεκαθαρίζει εάν αυτό ισχύει και για τις Marvel ταινίες γενικότερα. 

Επίσης οι Guardians αναμένεται να κάνουν μια εμφάνιση στο Thor: Love and Thunder του Taika Waititi. Ο Gunn επιβεβαίωσε πρόσφατα μέσα από το Instagram του ότι τα γεγονότα του Guardians of the Galaxy Vol. 3 θα λαμβάνουν χώρα μετά από αυτά του "Love and Thunder"

Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 αναμένεται στις αίθουσες τον Μάιο του 2023, ενώ το ειδικό εορταστικό επεισόδιο, Guardians the Galaxy: Holiday Special, θα προβληθεί μέσα από το Disney Plus τον Δεκέμβριο του 2022.