Συμμορία των 14: Το σκέφτεται για νέα “Ocean’s” ταινία ο Soderbergh

Και ο Don Cheadle αποκαλύπτει σε συνέντευξή του
30 Ιουνίου 2021 09:05
Συμμορία των 14: Το σκέφτεται για νέα “Ocean’s” ταινία ο Soderbergh

Έχουν περάσει 14 χρόνια από τότε είδαμε την “Συμμορία των 13” (Ocean’s 13)  σε σκηνοθεσία του Steven Soderbergh και με το αυθεντικό και γεμάτο αστέρες καστ των George Clooney, Matt Damon και Brad Pitt, μεταξύ άλλων. Έκτοτε η προσπάθεια για ένα γένους θηλυκού sequel/spinoff φιλμ δεν είχε και τα καλύτερα αποτελέσματα με το “Ocean’s 8”, εκεί όπου ο Soderbergh δεν είχε καμία ανάμειξη.

Όμως τι γίνεται από τότε; Μήπως υπάρχει σαν ιδέα να επιστρέψουν ως «Η Συμμορία των 14»; Αυτό αποκάλυψε ο Don Cheadle, που στην τριλογία του Soderbergh, υποδύθηκε τον ειδικό στους εκρηκτικούς μηχανισμούς, Basher.

Μιλώντας στο Entertainment Weekly ανέφερε πως πέρασε από τη σκέψη του Steven Soderbergh να κάνει το sequel του «Ocean’s Thirteen” του 2007:

Το συζητούσαμε και όταν ο Bernie πέθανε, κατευθείαν είμασταν όλοι «όχι, δε θέλουμε να το κάνουμε». Αλλά τώρα μόλις τελείωσα μια ταινία με τον Steven (No Sudden Move) και μου είπε «νομίζω πως υπάρχει τρόπος να το κάνουμε ξανά. Το σκέφτομαι. Και δεν μου είπε κάτι άλλο πέρα από αυτό. Αλλά δεν ξέρω. Δεν ξέρω ποιοι θα ήμασταν. Φαντάζομαι πως το βασικό γκρουπ θα πρέπει να είναι. θα ήταν ενδιαφέρον να το δούμε. 

Ο Cheadle σαφώς αναφέρεται στον θάνατο του Bernie Mac το 2008, ενώ ένα ακόμη μέλος της αυθεντικής συμμορίας, ο Carl Reiner έφυγε το 2020 από τη ζωή. Κάτι που σημαίνει ότι η συμμορία θα επιστρέψει με δύο κενές θέσεις, εάν και εφόσον γίνει αυτό αν και όταν εννοεί "βασικά μέλη" αναφέρεται στο να επιστρέψουν οι: George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Casey Affleck, Scott Caan, Elliott Gould, Eddie Jemison και Sahobo Qin

Αξίζει να σημειωθεί πως στο spinoff "Η Συμμορία των 8" σε σκηνοθεσία Gary Ross, επέστρεψαν οι Gould και Qin. 

Λέτε να ετοιμάζεται ένα μεγάλο reunion για τη συμμορία του Danny Ocean; Ο χρόνος θα δείξει.