John Wick 4: Ο Keanu Reeves επιστρέφει στο ρόλο γιατί τα γυρίσματα ξεκίνησαν! (ΕΙΚΟΝΑ)

Και μάλιστα νωρίτερα από το αναμενόμενο
29 Ιουνίου 2021 18:41
John Wick 4: Ο Keanu Reeves επιστρέφει στο ρόλο γιατί τα γυρίσματα ξεκίνησαν! (ΕΙΚΟΝΑ)

Η πανδημία καθυστέρησε για πολύ την επιστροφή του Keanu Reeves ως John Wick, καθώς η συνέχεια του "John Wick: Chapter 3 - Parabellum" είχε ανακοινωθεί πριν από δύο χρόνια, όμως όχι πλέον. Σε επίσημη ανακοίνωση της Lionsgate, μάθαμε πως μόλις ξεκίνησαν τα γυρίσματα του John Wick 4, με μια φωτογραφία με το πλατό και την καρέκλα που φέρει πάνω της το λογότυπο της ταινίας. 

Μάλιστα, τα γυρίσματα θα συνεχιστούν εντός του καλοκαιριού σε Γαλλία, Γερμανία και Ιαπωνία. Αυτή τη φορά μένει να δούμε με ποιον τρόπο θα επιστρέψει ο διάσημος εκτελεστής του Keanu Reeves, ιδιαίτερα μετά το cliffhanger φινάλε του Chapter 3 και την προδοσία του Winston του Ian McShane.  

Αυτή η φωτογραφία σηματοδοτεί την αρχή των γυρισμάτων

Ποια είναι τα νέα πρόσωπα του cast;

Πέρα από τον Donnie Yen -κοινώς γνωστό ως "Ip Man"- πρόσφατα έγινε γνωστό πως η japanese pop τραγουδίστρια, Rina Sawayama, θα κάνει το υποκριτικό ντεμπούτο της. Επίσης, ανάμεσα στις νέες προσθήκες συμπεριλαμβάνεται ο Hiroyuki Sanada, που πρόσφατα είδαμε στα "Mortal Kombat" και "Army of the Dead", καθώς και ο Bill Skarsgård, γνωστός ως ο Pennywise των ταινιών "IT" και "IT: Chapter 2". Φυσικά, τόσο ο Laurence Fishburne όσο και ο Ian McShane θα επιστρέψουν στους ρόλους των Bowery King και WInston αντίστοιχα. 

Δε θα γυριστεί το John Wick 5 στο καπάκι

Είχαμε μάθει τον Αύγουστο του 2020 δια στόματος της Lionsgate πώς το John Wick 4 και το John Wick 5 θα γυριστούν διαδοχικά. Κάτι τέτοιο όμως, λόγω της πανδημίας και του προγράμματος του Reeves, δε θα γίνει. 

O Keanu θα είναι ο John Wick για όσο αντέχει

Ο Keanu Reeves από τη πλευρά του απολαμβάνει τόσο πολύ τον ρόλο του δολοφόνου που θα ήθελε να τον υποδύεται για όσο αντέχει. Το franchise περιλαμβάνει στα σκαριά μια spinoff σειρά με τίτλο "The Continental" και μια spinoff ταινία, ονόματι "Ballerina". 

Πότε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα;

Το John Wick: Chapter 4 έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες στις 27 Μαΐου 2022