Knives Out 2: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα στις Σπέτσες για το blockbuster του Netflix (ΦΩΤΟ)

Οι συντελεστές και το all-star cast της ταινίας βρίσκονται στο Πόρτο Χέλι
28 Ιουνίου 2021 19:16
Knives Out 2: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα στις Σπέτσες για το blockbuster του Netflix (ΦΩΤΟ)

Μετά από πολλούς μήνες όπου το Netflix είχε ανακοινώσει πως τα γυρίσματα του Knives Out 2 ("Στα Μαχαίρια 2") θα γίνουν στην Ελλάδα, οι αστέρες της ταινίας έφτασαν στην χώρα μας πριν μερικές μέρες. 

Πλέον, το Netflix ανακοίνωσε και επίσημα πως από σήμερα ξεκινούν τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου sequel όπου θα πρωταγωνιστήσουν μεταξύ άλλων οι Daniel Craig, Kate Hudson, Dave Bautista και Edward Norton

Ο σκηνοθέτης ευχαριστεί τους Έλληνες για την υπομονή τους

Με ένα tweet από τον σκηνοθέτη του φιλμ, Rian Johnson, ο οποίος στο παρελθόν μας χάρισε τα "Looper" και "Star Wars: The Last Jedi", έγινε γνωστό πως οι κάμερες γράφουν πλέον για την υπερπαραγωγή των $200+ εκατομμυρίων. Οι πληροφορίες των Variety και Deadline αναφέρουν πως πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες streaming συμφωνίες απόκτησης ταινιών που έγιναν ποτέ καθώς το ποσό φτάνει τα $400-450 εκατομμύρια δολάρια για το sequel και το Knives Out 3 μαζί. 

Μάλιστα, ο Johnson δεν έλειψε να τιμήσει τις Σπέτσες, όπου είναι ένα από τα σημεία που γυριστεί η ταινία μυστηρίου, αναρτώντας μια φωτογραφία από το λιμάνι από το φυσικό πλατό:

Η λεζάντα του, ωστόσο, ήταν ειδικά αφιερωμένη στην Ελλάδα και την φιλοξενία της:

"Και ξεκινάμε! Η πρώτη μέρα των γυρισμάτων του επόμενου μυστηρίου του Benoit Blanc. Ευχαριστούμε τον αγαπητό και υπομονετικό κόσμο εδώ στην Ελλάδα που μας άφησε να κάνουμε όλους αυτούς τους φόνους στις ειρηνικές τους παραλίες."

Σε ποια σημεία θα γυριστεί; 

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας θα γυριστεί στην περιοχή γύρω από το Πόρτο Χέλι και τις Σπέτσες και συγκεκριμένα στην Ντάπια. Στη συνέχεια θα μεταφερθούν και σε άλλα γύρω παραθαλάσσια μέρη της περιοχής. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων μάλιστα, έφτασε ένα υπερπολυτελές σκάφος πάνω στο οποίο θα γυριστούν πολλές σκηνές. Αναμένεται επίσης να φτάσει και ένα ομοίωμά του σε λίγες μέρες ούτως ώστε να ανατιναχτεί με εντυπωσιακό τρόπο, προφανώς γιατί θα παίξει κάποιον ρόλο στο σενάριο. 

Αξίζει να πούμε σε αυτό το σημείο πως η ταινία θα αναφέρει κιόλας κανονικά πως η δράση θα εξελίσσεται στην Ελλάδα και έτσι δε θα "βαφτιστεί" σε άλλο μέρος του κόσμου. 

Το cast του Knives Out 2...δεν παίζεται!

Από την προηγούμενη εβδομάδα το cast των πολλών και μεγάλων χολιγουντιανών αστέρων έφτασε κάτω από άκρα μυστικότητα στις Σπέτσες, ούτως ώστε να οργανωθούν τα γυρίσματα και θα διαμένουν σε μερικά από τα μεγαλύτερα και πιο πολυτελή ξενοδοχεία της περιοχής. Αρχίζουμε να απαριθμούμε τους ηθοποιούς που είναι οι: Daniel Craig, γνωστός και ως James Bond, Edward Norton (American History X, Fight Club), Dave Bautista (Blade Runner 2049, Army of the Dead), Kate Hudson (Almost Famous, How to Lose A Guy in 10 Days), Kathryn Hahn (WandaVision της Marvel Studios), Jessica Henwick (Iron Fist, Game of Thrones), Janelle Monae (Antebellum), , Leslie Odom Jr. (One Night in Miami) και Madelyn Cline (Stranger Things 4).

Οι απαιτήσεις του Daniel Craig και η υπερπολυτελής βίλα του

Ωστόσο, ο μεγάλος αστέρας της ταινίας κ. James Bond, δηλαδή ο Daniel Craig, που θα υποδύεται τον ντετέκτιβ Benoit Blanc, έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις. Όπως μαθαίνουμε θα διαμένει σε μια υπερπολυτελής βίλα, στην οποία ύστερα από αίτημα του Ντάνιελ Κρέγκ χτίστηκε ολόκληρο γήπεδο τένις και γυμναστήριο.

Βέβαια, σε περίπτωση που μαθευτεί που μένει, έχουν κλειστεί και άλλες βίλες πλησίον ως "plan b". 

Ο Ντάνιελ Κρεγκ στα γυρίσματα του No Time To Die στην Τζαμάικα

Το Knives Out 2 θα κάνει πρεμιέρα εντός του 2022 στην υπηρεσία του Netflix, ενώ και το Knives Out 3 αναμένεται να βγει επίσης στην υπηρεσία, χωρίς ακόμα να γνωρίζουμε το πότε ακριβώς.