Jurassic World 3: Οι δεινόσαυροι κυριαρχούν στα πρώτα πλάνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο teaser προετοιμάζει το extended preview στις IMAX αίθουσες
21 Ιουνίου 2021 22:50
Jurassic World 3: Οι δεινόσαυροι κυριαρχούν στα πρώτα πλάνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Universal Pictures ετοιμάζεται να προωθήσει το Jurassic World 3 από τώρα δίνοντας στη δημοσιότητα ένα πρώτο teaser με πλάνα από το πολυαναμενόμενο sequel, το οποίο σκηνοθετεί ο Colin Trevorrow, που επιστρέφει στα καθήκοντά του, μετά την πρώτη ταινία. 

To εν λόγω teaser που θα δείτε παρακάτω προετοιμάζει το κοινό για τα όσα θα δει στις IMAX προβολές του F9: The Fast Saga, καθώς στις ΗΠΑ θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιουνίου -στην Ελλάδα ήδη προβάλλεται στα θερινά σινεμά. Οι προβολές αυτές θα περιλαμβάνουν ένα σπέσιαλ 5 λεπτών preview με μια κανονική σκηνή από το Jurassic World: Dominion και το teaser αποκαλύπτει μερικά από τα πανέμορφα πλάνα που κόβουν την ανάσα, με τους δεινόσαυρους να κυριαρχούν!

Στο cast του Jurassic World 3 και ο "Λουπέν"!

Ναι, ήδη γνωρίζουμε πως το cast των Jurassic World και Jurassic Park θα συναντηθεί στο τρίτο κεφάλαιο και έτσι οι Chris Pratt και Bryce Dallas Howard θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους Sam Neill, Jeff Goldblum και Laura Dern. Επίσης συμπρωταγωνιστούν οι:  Mamoudou AthieScott Haze, Dichen LachmanDaniella Pineda, Campbell ScottIsabella SermonJustice SmithDeWanda Wise, και BD Wong. Ωστόσο ανάμεσα στα υπόλοιπα ονόματα διακρίνουμε αυτό του Omar Sy, κοινώς γνωστός και ως Ασάν Ντιόπ στη πασίγνωστη σειρά "Λουπέν" του Netflix

Πότε κυκλοφορεί το Jurassic World 3;

Η κυκλοφορία του Jurassic World: Dominion έχει οριστεί για τις 10 Ιουνίου του 2022.