Shazam 2: Δεν είναι οι Power Rangers αλλά οι νέες στολές της Shazamοικογένειας! (ΦΩΤΟ)

Το "Fury of The Gods" αναμένεται στις αίθουσες το 2023
21 Ιουνίου 2021 19:21
Shazam 2: Δεν είναι οι Power Rangers αλλά οι νέες στολές της Shazamοικογένειας! (ΦΩΤΟ)

Τους παπαράτσι και τα leaks θέλει να προλάβει η παραγωγή του Shazam 2, καθώς αποκάλυψε τις νέες στολές της Shazam-οικογένειας, όπως θα τις δούμε στο πολυαναμενόμενο sequel. Και οι έξι ήρωες μαζί με τον Shazam του Zachary Levi είναι...υπέροχοι, καθώς ποζάρουν με τις φανταχτερές και μοντέρνες τους στολές. 

Τις ενήλικες βερσιόν της ανάδοχης οικογένειας του Batson υποδύονται οι: Adam Brody ως Freddy Freeman, Meagan Good ως Darla Dudley, D.J. Cotrona ως Pedro Peña, Michelle Borth ως Mary Bromfield, και Ross Butler ως Eugene Choi, ενώ ο Asher Angel παίζει τον Billy Batson.

Την αποκάλυψη έκανε ο σκηνοθέτης του Shazam! Fury Of The Gods, David F. Sandberg με το χαρακτηριστικό του τρολ ύφος και μέσω του Twitter του έγραψε: "Δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα θέλουμε να κρατάμε τις νέες στολές από το να διαρρεύσουν, επομένως αυτή είναι η φωτογραφία που τράβηξα τις προάλλες."

Τι παίζει με την πλοκή;

Ακόμη δεν ξέρουμε πλήρως τις λεπτομέρειες, ωστόσο οι Lucy Liu (Calypso), Helen Mirren (Hespera) και Rachel Zegler θα παίξουν τις κακιές του sequel, υποδυόμενες τις κόρες του Άτλαντα. 

Πριν μερικές εβδομάδες είχαμε πάρει μια πρώτη γεύση από την στολή του Shazam. 

Το Shazam! Fury of the Gods αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Ιούνιο του 2023