O Flash του Arrowverse ακούγεται ότι θα εμφανιστεί και στην ταινία "The Flash'

Grant Gustin και Ezra Miller θα συναντηθούν ξανά!
15 Ιουνίου 2021 11:15
O Flash του Arrowverse ακούγεται ότι θα εμφανιστεί και στην ταινία "The Flash'

Τα τερτίπια του Multiverse φαίνεται πως θα λατρέψουν οι DC fans καθώς μια τεράστια έκπληξη αναμένεται να επιφυλάσσει για αυτούς η επερχόμενη ταινία του The Flash με τον Ezra Miller.

Ο Grant Gustin θα συναντηθεί ξανά με τον Ezra Miller;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Illuminerdi, ο Grant Gustin, δηλαδή ο τηλεοπτικός "Flash" του Arrowverse θα κάνει την πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση στο "The Flash", που σκηνοθετεί ο Andy Muschietti. Μάλιστα, αναφέρει πως ο Gustin θα παίξει την ίδια βερσιόν του Barry Allen με αυτή στο σόου του CW και όχι κάποια διαφορετική. 

Εάν οι πηγές που επικαλείται το Illuminerdi βγουν αληθινές τότε αυτή θα είναι η δεύτερη μεταξύ τους εμφάνιση. Στο περσινό "Crisis on Infinite Earths" crossover event του The CW, ο κινηματογραφικός Flash του Ezra Miller πραγματοποίησε μια αναπάντεχη cameo εμφάνιση στη σειρά, σοκάροντας τους απανταχού fans της DC, καθώς για πρώτη φορά συναντήθηκαν οι ταινίες και οι σειρές της DC. 

Νέο tease του Andy Muschietti για τη στολή του Flash 

Ο σκηνοθέτης της ταινίας συνέχισε τα teasers του και μέσα από τον Instagram λογαριασμό του ανήρτησε μια ακόμη φωτογραφία. Μία που προσφέρει μια κοντινή ματιά στο λογότυπο της στολής του Flash. Όπως είχαμε δει και στα concept art της ταινίας στο περσινο DC FanDome event, η νέα στολή φαντάζει αρκετά πιο high-tech και φουτουριστική από αυτή που είδαμε να φοράει ο Ezra Miller στο Justice League. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andy Muschietti (@andy_muschietti)

 

Επίσης στο cast του "Flash" θα συναντήσουμε την Kiersey Clemons ως Iris West (όπως την είδαμε στο "Snyder Cut"), τον Ron Livingston (αντικατέστησε τον Billy Crudup) και την Maribel Verdu ως Henry και Nora Allen αντίστοιχα, καθώς και την Sasha Calle στο ρόλο της κινηματογραφικής Supergirl. Το σενάριο της ταινίας υπογράφει η Christina Hodson που ανέλαβε το "Birds of Prey", ενώ τη μουσική ανέλαβε ο Benjamin Wallfisch που έχει μπόλικη εμπειρία από το σύμπαν της DC και σύντομα θα τον ακούσουμε και στο νέο "Mortal Kombat". 

To The Flash είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 4 Νοεμβρίου 2022