Έρχεται το sequel της Cruella - Θα επιστρέψει η Emma Stone;

Ανακοινώθηκε πολύ πρόωρα
05 Ιουνίου 2021 14:57
Έρχεται το sequel της Cruella - Θα επιστρέψει η Emma Stone;

Το Cruella τις Disney προβάλλεται εδώ και λίγες ημέρες σε κινηματογράφους, αλλά και στο Disney Plus (έναντι $30), με την ταινία να έχει λάβει ήδη πολύ καλές κριτικές από το χώρο, φέρνοντας στο προσκήνιο την αισθητική των ‘70s. Όπως έγινε γνωστό, από τις 28 Μαΐου που βρίσκεται διαθέσιμο το φιλμ με πρωταγωνίστρια την Emma Stone, έχει σημειώσει ένα αξιοσημείωτο ποσό των $48 εκατομμυρίων στο box office.

Όπως μάθαμε μέσα από το THR, η Disney δουλεύει ήδη πάνω στο sequel, το οποίο είναι πολύ πρώιμο στάδιο, με τον Craig Gillespie που σκηνοθέτησε την πρώτη ταινία, αλλά και τον Tony McNamara να επιστρέφει και αυτός για το νέο αυτό project.

Εκπρόσωπος της Disney δήλωσε:

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την επιτυχία της Cruella στο box office, σε συνδυασμό με την τρομερή επιτυχία που είχε και στο Disney Plus Premier Access. Η ταινία έχει λάβει εκπληκτικά σχόλια από το κοινό σε όλο τον κόσμο με 97% βαθμολογία στο Rotten Tomatoes. Ανυπομονούμε για περισσότερα καθώς το κοινό συνεχίζει να απολαμβάνει αυτήν την φανταστική ταινία.

Θα επιστρέψει η Emma Stone;

Μιας και το sequel βρίσκεται σε πάρα πολύ πρώιμο στάδιο δεν έχει γίνει γνωστό αν η Emma Stone θα επιστρέψει για το ρόλο της ως Cruella de Vil. Ωστόσο, κατά πάσα πιθανότητα θα υποδυθεί ξανά το ρόλο μιας και η Disney αποκλείεται να αφήσει ένα «δυνατό χαρτί» να φύγει μέσα από τα χέρια της, ειδικά τώρα που η ταινία έχει λάβει πολύ καλές κριτικές.

Εμείς είδαμε την Cruella της Disney και πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας. Για περισσότερα σχετικά με το sequel παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.