A Quiet Place Part 3: Το σενάριο της επόμενης ταινίας είναι έτοιμο

Η 3η ταινία του franchise βρίσκεται στα σκαριά
02 Ιουνίου 2021 19:12
A Quiet Place Part 3: Το σενάριο της επόμενης ταινίας είναι έτοιμο

Το A Quiet Place Part II έκανε πρεμιέρα πριν μερικές ημέρες σε πολλούς κινηματογράφους παγκοσμίως, ενώ από τις 3 Ιουνίου θα προβάλλεται και στην Ελλάδα. Η ιστορία του πρώτου φιλμ που κυκλοφόρησε το 2018, συνεχίζεται, μιας και είχε γνωρίσει τεράστια εισπρακτική -και όχι μόνο- επιτυχία με $340 εκατομμύρια στο box office.

Έτοιμο το σενάριο του A Quiet Place Part III

Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει, ωστόσο, ότι ήδη ετοιμάζεται η νέα ταινία που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι spinoff. Τώρα, νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως της με τον John Krasinski ότι ο Jeff Nichols που σκηνοθετεί και γράφει αυτό το project, ολοκλήρωσε το σενάριο. Παρόλο που το αναφέρουν ως “A Quiet Place Part 3”, δεν έχει γίνει ακόμα ξεκάθαρο, αν μιλάμε για sequel, prequel ή κάτι εντελώς διαφορετικό.

Θα είναι βασισμένο σε ιδέα του Krasinski

Τον περασμένο Νοέμβριο η Paramount ανακοίνωσε ότι έχει σχέδια για μια νέα ταινία στο σύμπαν του A Quiet Place, με το στούντιο να διαλέγει τον Nichols ως σκηνοθέτη και σεναριογράφο. Η επιλογή του Nichols δεν είναι τυχαία, καθώς τον γνωρίσαμε ως τον σκηνοθέτη των "Mud" και "Midnight Sky". Ωστόσο, το σενάριο βασίζεται σε μία ιδέα του John Krasinski.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.