O Spider-Man του MCU και οι "Spider-Verse" ταινίες θα κάνουν crossover!

Η Sony Pictures προετοιμάζει το έδαφος
29 Μαΐου 2021 14:51
O Spider-Man του MCU και οι "Spider-Verse" ταινίες θα κάνουν crossover!

Θυμάστε που παραλίγο οι σχέσεις των Marvel Studios και Sony Pictures να έρθουν σε οριστική ρήξη; Τότε που το μέλλον του Tom Holland ως Spider-Man κρινόταν αβέβαιο; Ευτυχώς οι σχέσεις των δύο αναθερμάνθηκαν μέσω ενός νέου deal που υπέγραψαν και έκτοτε έχουμε να περιμένουμε το Spider-Man: No Way Home, το Venom 2, το Morbius αλλά και το "Kraven The Hunter". 

Φαίνεται όμως ότι η σύνδεση μεταξύ του Spider-Man του MCU και του "Spider-Verse" της Sony θα είναι πιο στενή στο άμεσο μέλλον. 

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Sony Pictures Motion Group, Sanford Panitch, σε συνέντευξή του στο Variety, υπάρχει σχέδιο για να ενωθεί το MCU και το "Sony Pictures Universe of Marvel Characters" (SPUMC). Έχουμε ένα μεγάλο πλήθος χαρακτήρων: "Περιμένετε και θα δείτε τι θα γίνει στο επόμενο Venom. Και δεν πρέπει να χάσετε το Spider-Man."

Υπάρχει πράγματι ένα πλάνο για να συναντηθούν. Νομίζω πως τώρα ο κόσμος αρχίζει να ξεκαθαρίζει λίγο παραπάνω το που το πάμε και νομίζω πως όταν βγει το "No Way Home", ακόμα περισσότερα θα αποκαλυφθούν"

Τα σημάδια φάνηκαν από καιρό

Θυμηθείτε πως στο trailer του Morbius εμφανίστηκε στους τοίχους ένα γκράφιτι με τον Spider-Man, όμως την βερσιόν του Tobey Maguire και όχι του Tom Holland, αφήνοντας να εννοηθεί πώς το Multiverse παίξει κάποιον ρόλο.

Το Spider-Man: No Way Home θα είναι η αφετηρία

Αν βασιστούμε στις παραπάνω δηλώσεις φαίνεται πως όλες οι φήμες που θέλουν το Spider-Man: No Way Home να είναι η αφετηρία του Multiverse στο MCU εντείνονται. Είναι κοινό μυστικό άλλωστε πως ο Spidey του Holland θα μυηθεί στα τερτίπια του Multiverse μαζί με τον Doctor Strange του Benedict Cumberbatch στο πλάι του. 

Το Spider-Man: No Way Home έχει προγραμματιστεί για τις 17 Δεκεμβρίου 2021 στους κινηματογράφους.