Με Tarantino vibes η νέα ταινία των Lena Headey και Karen Gillan (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το trailer του Gunpowder Milkshake και θα καταλάβετε
26 Μαΐου 2021 10:53
Με Tarantino vibes η νέα ταινία των Lena Headey και Karen Gillan (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν πέρασαν πολλές μέρες από τη στιγμή που πήραμε την πρώτη γεύση από το “Gunpowder Milkshake” του Netflix, τη νέα περιπέτεια της υπηρεσίας που υπόσχεται…πολλά! Πρόκειται για ένα φιλμ που έχει έντονο άρωμα από τις ταινίες του θρυλικού Quentin Tarantino και συγκεκριμένα από το “Kill Bill”.  

Υπόσχεται πολλά και αυτό γιατί έρχεται και με ένα εκπληκτικό αμιγώς γένους θηλυκού cast που απαρτίζεται από τις Karen Gillan (Guardians of the Galaxy), Lena Headey (Game of Thrones), Carla Gugino, Michelle Yeoh και Angela Bassett, ενώ παίζει και ο Paul Giamatti.

Το Gunpowder Milkshake έχει σίγουρα πολλά “vibes” από τον Tarantino, αφού μέσα σε ένα βράδυ, μάνα και κόρη που δουλεύουν ως εκτελεστές, θα παλέψουν για τη ζωή τους για να βάλουν τέλος σε μία βεντέτα που έχει ξεσπάσει εδώ και τρεις γενιές.

Θα παρακολουθήσουμε, λοιπόν, τις περιπέτειες της Sam (Gillan), η οποία ήταν μόλις 12 ετών όταν η μητέρα της η Scarlet (Headey), μια ελίτ δολοφόνος, αναγκάστηκε να την εγκαταλείψει. Έτσι, δεκαπέντε χρόνια αργότερα, η Sam ακολούθησε τα βήματα της μητέρας της και έχει εξελιχθεί πλέον και αυτή σε μία γυναίκα που «δε νιώθει τίποτα». Παράλληλα δε σταματά να «παίζει με τη φωτιά» για να βοηθήσει στο χαμό που γίνεται στο “The Firm”, ένα εγκληματικό συνδικάτο που δούλευε η μητέρα της.

Αλλά όταν μια δουλειά πάει στραβά, η Sam πρέπει να επιλέξει στο να δουλεύει για το Firm ή να προστατεύσει τη ζωή ενός 8χρονου κοριτσιού. Ετσι, έρχεται στο δίλημμα να πρέπει να αποφασίσει ή όχι, εάν θα ενώσει τις δυνάμεις της με τη μητέρα της και τους συνεργάτες της.

Έρχεται υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Navot Papushado του “Big Bad Wolves” και όπως θα δείτε και εσείς στο επίσημο trailer που μόλις κυκλοφόρησε, ο σκηνοθέτης θέλει να φέρει μια "hit" ταινία δράσης στο Netflix και γιατί όχι να φτάσει την επιτυχία του “Extraction”. Αξίζει να αναφερθεί ότι το σενάριο έχει αναλάβει ο Ehud Lavski.

Ωστόσο γνωρίζουμε ότι το εν λογω φιλμ θα προβληθεί μέσω του Netflix στις ΗΠΑ, μιας και εκεί η streaming υπηρεσία ανέλαβε τη διανομή. Στην Ευρώπη τα δικαιώματα έχει η Studiocanal, οπότε άγνωστο παραμένει εάν θα κυκλοφορήσει μέσω του ελληνικού Netflix.

Το Gunpowder Milkshake θα έρθει στα μέρη μας μέσα στον Ιούλιο. Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω.