Οι Eternals έρχονται στο πρώτο trailer με αέρα "Avengers" και λίγο από "Nomadland"

Γνωρίστε τη νέα ομάδα υπερηρώων της Marvel Studios δια χειρός Chloe Zhao
24 Μαΐου 2021 16:04
Οι Eternals έρχονται στο πρώτο trailer με αέρα "Avengers" και λίγο από "Nomadland"

Μετά τα πρώτα πλάνα που έδωσε στη δημοσιότητα στις αρχές Μαΐου, η Marvel Studios αποκαλύπτει επιτέλους με ένα πρώτο trailer τους "Eternals" δια χειρός της Chloe Zhao, η οποία έρχεται μετά από μια σαρωτική πορεία με το "Nomadland" που μεταξύ άλλων αναδείχθηκε και Καλύτερη Ταινία στα βραβεία Oscars 2021. 

Η πρώτη χορταστική ματιά στην αρχαία ομάδα υπερηρώων της Marvel μόλις έφτασε και το trailer διάρκειας δύο λεπτών θα σας ταΐσει την περιέργεια για το πώς μεταφέρεται σε live action μορφή το διάσημο comic του Jack Kirby. 

Οι "Αιώνιοι" είναι ένα γκρουπ αθάνατων εξωγήινων ανθρωποειδών που έφτασαν στη Γη πριν από δεκάδες χιλιάδες χρόνια, έχοντας ορκιστεί να την προστατέψουν από κάθε απειλή. Το trailer τους δείχνει να έρχονται στη Γη σαν...θεοί και οι άνθρωποι των σπηλαίων τους υποδέχονται με δέος και τους δίνουν τα εφόδια για να αναπτύξουν τον πολιτισμό τους.

Όπως ακούγεται η Salma Hayek στην αφήγηση: "Τους παρακολουθούσαμε και τους οδηγούσαμε, τους βοηθήσαμε να αναπτυχθούν. Και τους είδαμε να κάνουν θαύματα. Σε όλα αυτά τα χρόνια δεν παρεμβάλαμε ποτέ. Μέχρι τώρα."

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Chloe Zhao φέρνει αρκετή από τη μαγιά του "Nomadland" οπτικά και αισθητικά στο MCU, κάτι που αφήνει ένα εντελώς φρέσκο αποτέλεσμα για το είδος των superhero ταινιών, όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω, με αρκετές δόσεις από "Avengers" επίσης. Το κερασάκι στην τούρτα της ταινίας είναι το πραγματικά υπέρλαμπρο cast των Eternals, που απαρτίζουν οι: Gemma ChanAngelina JolieRichard MaddenKumail NanjianiLauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma HayekLia McHughDon LeeKit Harington, και Barry Keoghan

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Ramin Djawadi, γνωστός για τον ήχο του "Game of Thrones", ανέλαβε το soundtrack της ταινίας της Zhao. Αυτή είναι και η πρώτη αφίσα του φιλμ:

Το Eternals θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Νοέμβριο του 2021.