Το Injustice γίνεται επιτέλους ταινία από την DC... έστω και animated

Θα ζωντανέψει το επικό storyline
20 Μαΐου 2021 18:50
Το Injustice γίνεται επιτέλους ταινία από την DC... έστω και animated

Μπορεί να το γνωρίσαμε ως ένα επιτυχημένο fighting franchise της NetherRealm, όμως τώρα το Injustice: Gods Among Us θα κάνει το άλμα από τον κόσμο του gaming... σε αυτόν της 7ης τέχνης. Η Warner Bros. ανακοίνωσε πως ετοιμάζει την ταινία "Injustice", έστω κι αν πρόκειται για μια κινουμένων σχεδίων και όχι κάποια live-action από το DCEU.

Προς το παρόν το πρόγραμμα κυκλοφοριών των animated ταινιών της DC περιλαμβάνει τα δύο μέρη του Batman: The Long Halloween και αμέσως μετά η επόμενη θα είναι το Injustice. 

Μάλιστα, εντός του Batman: The Long Halloween, Part Two θα συμπεριλαμβάνεται μια κλεφτή ματιά στην πολυαναμενόμενη animated ταινία, σαν teaser-δωράκι προς τους fans. 

Να θυμίσουμε πως το Injustice: Gods Among Us κυκλοφόρησε το 2013 από την NetherRealm Studios που δημιούργησε το franchise του Mortal Kombat, ενώ το 2017 κυκλοφόρησε το sequel, Injustice 2, συνεχίζοντας το storyline. 

Για όσους δε γνωρίζουν στο Injustice ο Superman μετατρέπεται σε έναν αδυσώπητο δικτάτορα και κατακτά τη Γη, εξαιτίας ενός κόλπου του Joker που τον ώθησε να σκοτώσει τη Lois Lane. Ο "Man of Steel" σκοτώνει ακολούθως τον Joker από εκδίκηση και η ιστορία παίρνει την κάτω βόλτα. Ο Batman, με τη σειρά του, συστήνει μια αντίσταση με τα μέλη της Justice League από ένα άλλο σύμπαν για να καταλύσει την παγκόσμια δικτατορία του Superman. 

Τέλος, η DC δεν έδωσε ημερομηνία κυκλοφορίας για το "Injustice", ωστόσο, το "Batman: The Long Halloween, Part 2" κυκλοφορεί στις 27 Ιουλίου, όπου εκεί θα πάρουμε μια πρώτη γεύση.