Ο Michael Jordan θα είναι στο Space Jam 2, αλλά μυστήριο το "πώς"

Νέες αφίσες από την ταινία
16 Μαΐου 2021 19:04
Ο Michael Jordan θα είναι στο Space Jam 2, αλλά μυστήριο το "πώς"

Μετά το πρόσφατο teaser του "Space Jam: A New Legacy", η Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα και μερικές ιδιαίτερες αφίσες της ταινίας, με τους πρωταγωνιστές να ποζάρουν έτοιμοι για δράση! Το φιλμ είναι έτοιμο να καταφθάσει στο HBO Max, αλλά και στους κινηματογράφους τον Ιούλιο και πλέον μάθαμε πολλές πληροφορίες.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον, είναι ότι επιβεβαιώθηκε επίσημα πως ο Michael Jordan, πρωταγωνιστής του πρώτου Space Jam, θα βρίσκεται στην ταινία, αλλά εντελώς διαφορετικά από αυτό που νομίζετε, χωρίς ωστόσο να αποκαλυφθεί το πώς. Πλάι στον LeBron θα βρίσκονται και οι Diana Taurasi (White Mamba), Klay Thompson (Wet-Fire), Anthony Davis (The Brow), Damian Lillard (Chronos) και Nneka Ogwumike (Arachnneka).

Στο A New Legacy, ο Lebron James προσπαθεί να σπρώξει τον γιο του να ακολουθήσει καριέρα στο μπάσκετ, αλλά τα ενδιαφέροντά του δεν συνάδουν με τα 'θέλω' του μπαμπά του. Έτσι θα παρακολουθήσετε ένα οικογενειακό δράμα, αφού εντελώς ξαφνικά θα παγιδευτούν σε μια εικονική πραγματικότητα, που ονομάζεται ServerVerse που την ελέγχει μια τεχνητή νοημοσύνη.

Δείτε τις αφίσες παρακάτω:

Το Space Jam: A New Legacy θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου 2021 σε κινηματογράφο και HBO Max.