Δείτε τα πρώτα 15 λεπτά του Army of the Dead, της νέας ταινίας του Zack Snyder

Η ζόμπι αποκάλυψη ξεκινά στις 21 Μαΐου στο Netflix
15 Μαΐου 2021 13:03
Δείτε τα πρώτα 15 λεπτά του Army of the Dead, της νέας ταινίας του Zack Snyder

Συνεχίζει τη δυνατή προώθηση του το Netflix για το επερχόμενο "Army of the Dead" τη νέα ταινία του Zack Snyder, η οποία αποτελεί μια από τις μεγάλες και πρώτες καλοκαιρινές blockbuster προτάσεις της streaming υπηρεσίας. Για αυτό και δημοσίευσε μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα του τα πρώτα 15 λεπτά της ώστε να πάρετε μια χορταστική γεύση από το τι έπεται, μιας και ήδη προβάλλεται σε επιλεγμένους κινηματογράφους των ΗΠΑ για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Ο σκηνοθέτης του remake του "Dawn of the Dead" επιστρέφει στο είδος με το οποίο έγινε ευρέως γνωστός, δηλαδή με μια ταινία γεμάτη απέθαντους, μόνο που αυτή τη φορά δεν είναι αργοκίνητα πτώματα, αλλά έχουν τόση νοημοσύνη που δημιούργησαν το δικό τους...κράτος εντός του Λας Βέγκας. 

Η ταινία διαδραματίζεται σε ένα κατεστραμμένο Las Vegas που έχει αποκλειστεί από τον υπόλοιπο κόσμο, καθώς εκεί πλέον κατοικούν σε καραντίνα εκατομμύρια ζόμπι. Ο Scott Ward (Dave Bautista), ένας πρώην ήρωας πολέμου, δέχεται την πρόταση από τον ιδιοκτήτη ενός καζίνο να πάει σε αυτήν την απαγορευμένη ζώνη και να φέρει πίσω $200 εκατομμύρια.

Βέβαια, η δουλειά που θα αναλάβει είναι αρκετά δύσκολη, καθώς τα χρήματα βρίσκονται κλειδαμπαρωμένα μέσα σε ένα χρηματοκιβώτιο, ενώ παράλληλα η αμερικάνικη κυβέρνηση ετοιμάζεται να ρίξει πυρηνικά στην πόλη για να αφανίσει τα ζόμπι. Χωρίς να έχει κάτι να χάσει, μαζεύει μια ομάδα μισθοφόρων που τα παίζουν όλα για όλα.

Πλάι στον Dave Bautista πρωταγωνιστούν και οι Ella Purnell, Omari Hardwick, Ana de la Reguera, Theo Rossi, Matthias Schweighöfer, Nora Arnezeder, Hiroyuki Sanada, Tig Notaro, Raúl Castillo, Huma Qureshi, Samantha Win, Michael Cassidy, Richard Cetrone και Garret Dillahunt.

Το Army of the Dead θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου αποκλειστικά στο Netflix και παρακάτω μπορείτε να δείτε την εναρκτήρια σκηνή του.