Η Millie Bobby Brown επιστρέφει για το Enola Holmes 2 μαζί με Henry Cavill (ΒΙΝΤΕΟ)

Φυσικά το sequel αναμένεται στο Netflix!
13 Μαΐου 2021 19:14
Η Millie Bobby Brown επιστρέφει για το Enola Holmes 2 μαζί με Henry Cavill (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί εδώ και καιρό να γνωρίζαμε πως ένα sequel της Enola Holmes να συζητιέται όμως τώρα επιβεβαιώθηκε. Το Netflix μέσα από τα social media του, όπως συνηθίζει, ανακοίνωσε επισήμως το Enola Holmes 2 με την Millie Bobby Brown του "Stranger Things", αλλά και τον Henry Cavill (Zack Snyder's Justice League, The Witcher) να επιστρέφουν στους ρόλους της Enola και του Sherlock αντίστοιχα. 

Στο tweet δεν γίνεται λόγος για την επιστροφή του Sam Claflin (Peaky Blinders) ως Mycroft Holmes. Ωστόσο, στη σκηνοθεσία και το σενάριο και πάλι αναλαμβάνουν οι Harry Bradbeer και Jack Thorne αντίστοιχα, βασισμένοι στην ιστορία του δεύτερου βιβλίου της Nancy Springer. 

Το sequel αποτελεί μια ακόμη συνεργασία της Legendary με το Netflix και αξίζει να αναφέρουμε πως πάνω από 76 εκ. νοικοκυριά παρακολούθησαν το Enola Holmes μέσα στις πρώτες 28 ημέρες από την κυκλοφορία του. Τέλος, το ρεπορτάζ του Deadline αναφέρει πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέχρι τα τέλη του 2021, οπότε θεωρητικά στις οθόνες μας θα έρθει λογικά εντός του 2022.