Knives Out 2: Ξεκίνησε η παρέλαση αστέρων στο cast

Νέες προσθήκες ο Edward Norton και η Janelle Monae
13 Μαΐου 2021 10:44
Knives Out 2: Ξεκίνησε η παρέλαση αστέρων στο cast

Ένα από τα πιο αναμενόμενα sequels προσεχώς είναι αυτό του Knives Out, το οποίο υπογράφει σεναριακά και σκηνοθετικά ξανά ο Rian Johnson (Star Wars: The Last Jedi) και αναμένεται να προβληθεί αποκλειστικά στο Netflix. Πρόσφατα μάθαμε για την ένταξη του Dave Bautista (Guardians of the Galaxy Vol. 2, Blade Runner 2049) στο cast αλλά τώρα φαίνεται πως ξεκίνησε η παρέλαση αστέρων, όπως συνέβη και στο πολυπληθές και γεμάτο με τεράστια ονόματα cast της πρώτης ταινίας. 

Εκεί θυμάστε ότι πρωταγωνίστησαν οι Chris Evans, Ana De Armas, Jamie Lee Curtis, Christopher Plummer, Toni Collette, Michael Shannon και LaKeith Stanfield, πέραν σαφώς του Daniel Craig ο οποίος είναι ο βασικός του cast και θα επιστρέψει στο sequel.

Τα τελευταία 24ωρα προστέθηκαν δύο ακόμη ονόματα για το cast του Knives Out 2 και είναι ο Edward Norton (American History X,Fight Club, The Grand Budapest Hotel) και η Janelle Monae (Antebellum), όπως μεταδίδει το Hollywood Reporter.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το που θα κατευθυνθεί η ιστορία του, εκτός από το γεγονός ότι θα εκτυλίσσεται γύρω από ένα νέο έγκλημα με πολλαπλούς υπόπτους που ο «αλά Πουαρό» Benoit Blanc του θα πρέπει να λύσει.

Όπως σας έχουμε μεταφέρει, η παραγωγή του Netflix θα έρθει στην Ελλάδα για γυρίσματα το καλοκαίρι και έτσι όλα αυτά τα Χολιγουντιανά ονόματα θα τα δούμε στα μέρη μας σύντομα.