Το επίσημο trailer του "Venom: Let Τhere Βe Carnage" έφτασε και γίνεται ο κακός χαμός!

Το sequel του Eddie Brock αποκαλύπτεται
10 Μαΐου 2021 16:30
Το επίσημο trailer του "Venom: Let Τhere Βe Carnage" έφτασε και γίνεται ο κακός χαμός!

Η Sony Pictures έδωσε επιτέλους στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από το πολύ αναμενόμενο sequel του Venom με τον Tom Hardy, “Venom: Let there be Carnage”. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, το αρχικό πλάνο ήθελε το sequel να καταφθάνει στις 2 Οκτωβρίου του 2020, αργότερα πήρε παράταση για τις 25 Ιουνίου 2021 και τώρα το περιμένουμε μέσα στον Σεπτέμβριο.

Το εν λόγω βίντεο έχει διάρκεια τα τρία λεπτά (περίπου) και έχει όλα όσα περιμένετε να δείτε από τον Eddie Brock της Sony και της Marvel. O Hardy είναι έτοιμος να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη ως προστάτης του Venom, ενός από τους μεγαλύτερους και πιο περίπλοκους χαρακτήρες της Marvel, σε σκηνοθεσία του Andy Serkis. Αξίζει να αναφερθεί ότι πρωταγωνιστούν επίσης και οι Michelle Williams, Naomie Harris και Woody Harrelson.

Όπως έχουν αφήσει να εννοηθεί πολλά teases μέχρι τώρα, η νέα ταινία θα εστιάζει μεταξύ άλλων και στον Carnage. Όσοι έχουν εντρυφήσει στα κόμικς θα γνωρίζουν πως πρόκειται για έναν πολύ βασικό χαρακτήρα της ιστορίας.

Το Venom: Let There Be Carnage αναμένεται να προβληθεί στις 24 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους. Σύμφωνα με την Feelgood Entertainment που διανέμει την ταινία στην Ελλάδα, εδώ η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player παρακάτω.