Μη λες ψέματα Andrew Garfield - Όσα είπε για την συμμετοχή του στο Spider-Man: No Way Home (ΒΙΝΤΕΟ)  

"Θα με είχαν καλέσει μέχρι τώρα"

Μη λες ψέματα Andrew Garfield - Όσα είπε για την συμμετοχή του στο Spider-Man: No Way Home (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέχρι τώρα είναι λίγο-πολύ γνωστό ότι οι δύο παλιότεροι Spider-Men, δηλαδή οι Tobey Maguire και Andrew Garfield, θα συμμετέχουν στο Spider-Man: No Way Home, καθώς οι φήμες είναι τόσο έντονες που δύσκολα να αγνοηθούν, ενώ και οι δύο έχουν εθεάθη στο πλατό των γυρισμάτων. Ο δεύτερος εξ'αυτών σε πρόσφατη συνέντευξή του εν μέσω προώθησης της νέας τους ταινίας "Mainstream" αρνήθηκε κατηγορηματικά κάθε εμπλοκή του με την παραγωγή των Sony Pictures και Marvel Studios, σε σημείο που...δύσκολα θα τον πίστευε κανείς. 

Αρχικά στην συνέντευξή του στο Happy Sad Confused podcast φαινόταν να μασάει αρκετά τα λόγια του και να προσπαθεί υπέρ του δέοντος να αρνηθεί οποιαδήποτε φήμη ακούγεται, με τον ίδιο να λέει:

"Βλέπω πως συχνά ο Spider-Man είναι trending και ο κόσμος φρικάρει. Και είμαι σε φάση "παιδιά, παιδιά!" μακάρι να μπορούσα να μιλήσω σε όλους και να τους πω "προτείνω να χαλαρώσετε".

Λίγο αργότερα κλείνει την απάντησή του λέγοντας "Θα με είχαν καλέσει εώς τώρα. Αυτό λέω μόνο" αν και αν δείτε τις αντιδράσεις του στην ερώτηση του δημοσιογράφου, μοιάζει σα να κρύβει κάτι:

Βέβαια σε μια νεότερη συνέντευξή του μερικά 24ωρα αργότερα και συγκεκριμένα στο Access απάντησε κάπως διαφορετικά, με την φράση "Ποτέ μην λες ποτέ":

"Έχω ακούσει τις φήμες και τα πάντα και για να είμαι ειλικρινής είναι μια πολύ cool ιδέα αλλά, βλέποντάς το από την πλευρά του fan. Όπως έχω δηλώσει και παλαιότερα....Δε θέλω να παίρνω την ευθύνη του να δυσαρεστώ τον κόσμο, Θεέ μου! Δεν είναι κάτι για το οποίο έχω δεχθεί πρόταση ή κάτι τέτοιο αλλά, ξέρεις τι λένε, ποτέ μην λες ποτέ" 

Το να κουβαλάει ένας ηθοποιός μια τέτοια ευθύνη και να προσπαθεί σε κάθε συνέντευξη να αποφύγει τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων είναι μια δύσκολη υπόθεση. Ο έταιρος Spider-Man του MCU, ο Tom Holland έχει αποδείξει με απανωτές γκάφες πόσο δύσκολο είναι να κρατάς μυστικά. Στην προκειμένη ίσως να έχει δοθεί οδηγία από τη Marvel να αρνούνται τα πάντα μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα να αποκαλυφθεί. Κάτι τέτοιο έκανε η Disney κρατώντας μυστικό το cameo του Mark Hamill στο "The Mandalorian" και κάνοντας το σοκ της έκπληξης ακόμη πιο δυνατό, στην εποχή όπου όλα μπορούν να διαρρεύσουν μέσω των social media. 

Βέβαια, μοιάζει κάπως οξύμωρη αυτή η στάση της Marvel Studios στο εν λόγω θέμα ιδιαίτερα όταν έχουν υπάρξει μέχρι και φωτογραφίες των ηθοποιών στο πλατό της παραγωγής. Μέχρι και το ίδιο το Twitter την τρόλαρε για το...τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια. 

Ήδη επίσημα γνωρίζουμε πως ο Alfred Molina θα επιστρέψει ως Doc Ock από την "Raimi τριλογία", πρόσφατα ακούστηκε πως ακόμη και ο Willem Dafoe θα συμμετέχει ως Green Goblin, ενώ o Jamie Foxx είχε επιβεβαιωθεί εδώ και καιρό πως θα γυρίσει ως "Electro" από το "The Amazing Spider-Man" στο οποίο συγκρούστηκε με τον Άνθρωπο Αράχνη του Garfield. Το γεγονός ότι η τρίτη ταινία με τον Tom Holland θα εξερευνήσει το Multiverse αποτελεί ένα κοινό μυστικό, διότι ο Doctor Strange του Benedict Cumberbatch θα συμμετέχει σε ρόλο μέντορα. 

Το Spider-Man: No Way Home αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου 2021.