Στο Apple TV Plus θα προβληθεί το “Finch” με τον Tom Hanks

Αγόρασε τα δικαιώματα και θα την κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά
04 Μαΐου 2021 10:20
Στο Apple TV Plus θα προβληθεί το “Finch” με τον Tom Hanks

Όπως όλα δείχνουν η συνεργασία του Tom Hanks και της Apple θα συνεχιστεί και φέτος μετά το “Greyhound”, αφού η νέα ταινία του διάσημου ηθοποιού θα προβληθεί και αυτή αποκλειστικά μέσω του Apple TV Plus. Ο λόγος γίνεται για το “Finch”, ένα sci-fi φιλμ που αρχικά ονομαζόταν “Bios”, αλλά μετά την αγορά των δικαιωμάτων, η αμερικανική εταιρία άλλαξε το όνομά του.

To νέο φιλμ τελικά δε θα προβληθεί στους κινηματογράφους που αρχικά προοριζόταν να γίνει έτσι από την Universal Pictures, αντ’ αυτού θα πάει απευθείας στο Apple TV Plus, με παράθυρο κυκλοφορίας το 2021. Το Finch έρχεται σε σκηνοθεσία του Miguel Sapochnik (Game of Thrones) και αφηγείται την ιστορία ενός μηχανικού ρομποτικής (Hanks), του σκύλου του και ενός ρομπότ (Caleb Landry Jones), καθώς ξεκινούν για ένα ταξίδι σε μία μεταποκαλυπτική περιοχή. Σκοπός τους είναι να βρουν ένα σωστό μέρος για το σκύλο, ώστε το ρομπότ να το προσέχει και να το φροντίζει.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα προβληθεί το Finch, ωστόσο για περισσότερα νέα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.