Η Marvel αποκαλύπτει: Πρώτα πλάνα από Eternals, τίτλο για Black Panther 2 και πολλά ακόμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το μέλλον του MCU είναι στους κινηματογράφους!
03 Μαΐου 2021 16:46
Η Marvel αποκαλύπτει: Πρώτα πλάνα από Eternals, τίτλο για Black Panther 2 και πολλά ακόμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς καμία προειδοποίηση η Marvel Studios άνοιξε τα χαρτιά της για το άμεσο μέλλον του MCU, γιορτάζοντας το γεγονός ότι οι ταινίες της ανήκουν στο σινεμά και για εκεί προορίζονται με τον πιο εμφατικό τρόπο. Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα, εκτός του ότι μας θύμισε τις ανεπανάληπτες κινηματογραφικές στιγμές που χάρισε μέχρι το "Avengers: Endgame" προχώρησε και σε μερικές πολύαναμενόμενες ανακοινώσεις.  

Αρχικά, είδαμε τα πρώτα πλάνα των Eternals σε σκηνοθεσία της βραβευμένης με Όσκαρ, Chloe Zhao του "Nomadland", το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Νοεμβρίου 2021. Ομολογουμένως τα πρώτα πλάνα αφήνουν μια εντύπωση πως θα δούμε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Παράλληλα βλέπουμε την αρχαιότερη ομάδα ηρώων του MCU που απαρτίζεται από τους Angelina Jolie, Gemma Chan, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Salma Hayek, Kit Harington, Barry Keoghan και Bryan Tyree Henry

Στο trailer εμφανίζονται οι επερχόμενες ταινίες Phase 4 όπως το "Black Widow" στις 9 Ιουλίου που θα ανοίξει ξανά χορό, το Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings (3 Σεπτεμβρίου), το Spider-Man: No Way Home για τις 17 Δεκεμβρίου, το Doctor Strange in the Multiverse of Madness (25 Μαρτίου 2022), το Thor: Love and Thunder (6 Μαΐου 2022), και έπειτα συνέχισε τις εκπλήξεις. 

Το Black Panther 2 που ετοιμάζεται εδώ και καιρό σε σκηνοθεσία και σενάριο πάλι του Ryan Coogler, μάθαμε πως αποκτά νέο τίτλο. Υποδεχτείτε το Black Panther: Wakanda Forever, με έναν τίτλο που αποτίει φόρο τιμής στον αδικοχαμένο Chadwick Boseman και αναμένεται στις αίθουσες στις 8 Ιουλίου 2022. 

Έπειτα και το Captain Marvel 2 με την Brie Larson σε σκηνοθεσία Nia DaCosta αλλάζει ονομασία. Πλέον θα είναι γνωστό ως The Marvels μιας και θα συμμετέχει η Teyonah Parris ως Photon και η Iman Vellani ως Ms. Marvel -θα τη δούμε και στην ομώνυμη σειρά του Disney Plus. Αναμένεται στις 11 Νοεμβρίου 2022. 

Μέχρι πρότινος δεν γνωρίζαμε πότε θα κυκλοφορήσει αλλά τώρα το μάθαμε. Το Ant-Man and the Wasp: Quantumania αναμένεται στις 17 Φεβρουαρίου 2023, ενώ το άκρως αναμενόμενο  Guardians of the Galaxy Vol. 3 πέραν από το νέο logo που απέκτησε, θα το περιμένουμε στις αίθουσες στις 5 Μαΐου 2023. Αυτά όλα στο βίντεο που ακολουθεί: