Στο νέο βίντεο του “Spiral: From the Book of Saw” κάποιος θέλει να παίξει με τον Samuel Jackson

Η μεγάλη πρεμιέρα έχει δρομολογηθεί για τον Μάιο
02 Μαΐου 2021 11:18
Στο νέο βίντεο του “Spiral: From the Book of Saw” κάποιος θέλει να παίξει με τον Samuel Jackson

Η Lionsgate ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρεμιέρα του “Spiral: From the Book of Saw”, του spin-off φιλμ από το διάσημο franchise “Σε Βλέπω”, το οποίο αναμένεται να έρθει στους κινηματογράφους μέσα στον Μάιο.

Τώρα, κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο από την ταινία, με πρωταγωνιστή τον Samuel L. Jackson, καθώς εκείνος ερευνά μία αποθήκη. Ωστόσο, όπως θα παρακολουθήσετε και εσείς, δεν είναι μόνος του, αφού κάποιος θέλει να παίξει ένα «παιχνίδι» μαζί του. Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε αυτό το κλιπ θα δείτε και την επιστροφή μιας «μάσκας» που θα σας θυμίσει τα παλιά!

Το ένατο φιλμ του τεράστιου αυτού franchise θα βάλει σε δύσκολες δοκιμασίες τον Chris Rock ως ντετέκτιβ Ezekiel Banks, καθώς θα ξεκινήσει μια μεγάλη έρευνα για να βρει έναν μυστήριο δολοφόνο. Βέβαια, για να τον βρει θα περάσει από διάφορα «παιχνίδια». Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο, Darren Lynn Bousman, ο οποίος στο παρελθόν σκηνοθέτησε τα "Saw II", "Saw III" και "Saw IV", σε σενάριο των Josh Stolberg και Peter Goldfinger. Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Max Minghella, Marisol Nichols και Zoie Palmer.

Το Spiral: From the Book of Saw θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 14 Μαΐου 2021.