Νέες εικόνες από το “The Green Knight” το νέο αιματηρό horror φαντασίας της A24

Τον Ιούλιο στους κινηματογράφους
29 Απριλίου 2021 09:48
Νέες εικόνες από το “The Green Knight” το νέο αιματηρό horror φαντασίας της A24

Πάει καιρός από τότε που μάθαμε κάτι για το horror φαντασίας “The Green Knight” της A24, μιας κανονικά θα το είχαμε δει από τον Μάιο του 2020. Δυστυχώς, η πανδημία έβαλε το χεράκι της και εδώ και το φιλμ του David Lowery καθυστέρησε και πλέον το περιμένουμε τον ερχόμενο Ιούλιο.

Πρόκειται για ένα φιλμ φαντασίας που έχει χτίσει ήδη το δικό του κοινό χωρίς καν αυτό να έχει κυκλοφορήσει, μιας και έρχονται πληροφορίες γι’ αυτό από το 2018. Τώρα, η A24 έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας νέες εικόνες από την ταινία και φυσικά ανεβάζουν την αναμονή στα ύψη και μας προετοιμάζουν για ένα διαφορετικό horror project από την εταιρία.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Η πλοκή εστιάζει στον Sir Gawain, τον απερίσκεπτο και σκληροτράχηλο ανιψιό του Βασιλιά Αρθούρου, ο οποίος θα ξεκινήσει ένα επικίνδυνο ταξίδι για να αντιμετωπίσει τον περίφημο Πράσινο Ιππότη. Πρωταγωνιστούν οι Dev Patel, Joel Edgerton, Barry Keoghan, Ralph Ineson, Alicia Vikander, και ο Sean Harris.

Το The Green Knight αναμένεται να προβληθεί στις 30 Ιουλίου. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.