Το Netflix φέρνει το θερινό σινεμά στο σαλόνι σας με 31 ταινίες (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Νέες ταινίες με Jason Momoa, Liam Neeson, Kevin Hart, Felicity Jones και πολλά ακόμη ονόματα
27 Απριλίου 2021 18:38
Το Netflix φέρνει το θερινό σινεμά στο σαλόνι σας με 31 ταινίες (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Το Netflix είχε υποσχεθεί να κυκλοφορήσει ένα σωρό ταινίες εντός του 2021 και πράγματι ο streaming κολοσσός δεν αστειεύεται. Ανακοίνωσε, λοιπόν, το πρόγραμμα κυκλοφοριών του για το καλοκαίρι και με 31 ταινίες, φέρνει κυριολεκτικά το θερινό σινεμά στο σαλόνι των συνδρομητών του. Στο trailer που έδωσε στη δημοσιότητα υπάρχουν αρκετές μεγάλες κυκλοφορίες όπως το "Army of the Dead" του Zack Snyder, το sci-fi θρίλερ "Oxygen" με την Melanie Laurent, το "Woman in the Window" με τους Amy Adams, Gary Oldman και Julianne Moore, τα οποία τα γνωρίζουμε ήδη αλλά και πολλές καινούργιες.

Ανάμεσά τους το "Fatherhood" με τον Kevin Hart και την Alfre Woodard σε σκηνοθεσία Paul Weitz. Μια ζεστή, οικογενειακή και πραγματική ιστορία όπου ο Hart υποδύεται έναν χήρο ο οποίος αναλαμβάνει τη δυσκολότερη δουλειά του πλανήτη, την πατρότητα:

Το Awake του Mark Raso με τους Gina Rodriguez, Ariana Greenblatt, Finn Jones και Jennifer Jason Leigh. Η ταινία έχει να κάνει με μια παγκόσμια υστερία που ξεσπά όταν για έναν ανεξήγητο λόγο όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές του κόσμου σταματούν να λειτουργούν και χάνεται η αίσθηση του ύπνου από τους ανθρώπους. Οι επιστήμονες παλεύουν με το χρόνο για να βρουν μια θεραπεία για την παγκόσμια αϋπνία που μαστίζει τον κόσμο πριν οι θανατηφόρες επιπτώσεις της εξαλείψουν την ανθρωπότητα. Όταν η Jill, μια έφεδρος στρατιωτικός ανακαλύπτει ότι η κόρη της μπορεί να είναι το κλειδί στην υπόθεση έρχεται αντιμέτωπη με το δίλημμα να προστατέψει τα παιδιά της πάση θυσία ή να θυσιάσει τα πάντα για να σώσει τον κόσμο. 

"The Ice Road" με τους Liam Neeson, Benjamin Walker, Amber Midthunder και Laurence Fishburne. Σε σκηνοθεσία και σενάριο Jonathan Hensleigh, ο Neeson αναλαμβάνει μια σχεδόν ακατόρθωτη αποστολή διάσωσης σε ένα ορυχείο διαμαντιών που κατέρρευσε μαζί με τους εργάτες του στον βόρειο Καναδά. Θα πρέπει να ξεπεράσει έναν παγωμένο ωκεανό για να σώσει τους ανθρακωρύχους, μόνο που ανακαλύπτει πως η πραγματική απειλή δεν είναι οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν. 

"Good on Paper" της Kimmy Gatewood σε σενάριο Iliza Shlesinger. Πρωταγωνιστεί η Shlesinger μαζί με τους Ryan Hansen, Margaret Cho, Rebecca Rittenhouse, Matt McGorry, Tyler Cameron, Taylor Hill. Έχοντας εδώ και χρόνια βάλει την καριέρα της μπροστά από τα αισθηματικά της, η stand-up κωμικός Andrea Singer συναντά τον τέλειο άνδρα. Στα χαρτιά όλα δείχνουν τέλεια αλλά είναι όλα όπως δείχνουν; 

"VIVO" το νέο μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων που πρωταγωνιστεί ένα κινκατζού (θηλαστικό τροπικών δασών που συγγενεύει με τα ρακούν) με τον Lin-Manuel Miranda να δανείζει την φωνή του. Ο Vivo, λοιπόν, όπως τον λένε, ξεκινά ένα ταξίδι από την Χαβάνα στο Μαϊάμι για να τραγουδήσει ένα το απόλυτο ερωτικό κομμάτι. Σε σκηνοθεσία και σενάριο του υποψήφιου για Όσκαρ, Kirk DeMicco, γνωστού για το "Croods", ενώ ο θρυλικός κινηματογραφιστής Roger Deakins αποτελεί τον οπτικό σύμβουλο της ταινίας. 

"The Last Mercenary" με τον Jean-Claude Van Damme. Σε σκηνοθεσία David Charhon, ένας πρώην μυστικός πράκτορας επιστρέφει άρον-άρον στη Γαλλία όταν ο γιος του κατηγορείται για οπλοκατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ύστερα από μια γκάφα μεταξύ ενός τεχνοκράτη και της μαφίας. 

"Wish Dragon" της Sony Pictures σε σκηνοθεσία Chris Appelhans. Πρώτη ματιά στην κινεζοαμερικάνικη animated παραγωγή του Netflix με ένα λαμπρό -κυρίως ασιατικής καταγωγής- cast με τους: John Cho, Natasha Liu Bordizzo, Jimmy Wong, Constance Wu, Will Yun Lee, Jimmy O’Yang, Aaron Yoo, Bobby Lee, Ronnie Chieng.

Ένας εργαζόμενος φοιτητής, ο Din κάνει μεγάλα όνειρα αλλά δεν έχει ακόμα τα μέσα, αλλά συναντά τον Long, έναν κυνικό αλλά πανίσχυρο δράκο που μπορεί να πραγματοποιεί ευχές. Οι δυο τους ξεκινάνε μια ξεκαρδιστική περιπέτεια στη Σαγκάη για να βρουν τη χαμένη παιδική του φίλη ονόματι Lina. Το ταξίδι τους θα τους κάνει να αναρωτηθούν πως όταν μπορείς να ευχηθείς τα πάντα πρέπει να αποφασίσεις τι πραγματικά μετράει στη ζωή. 

"Trollhunters: Rise of the Titans" έρχεται τον Ιούλιο το τελευταίο κεφάλαιο της διάσημης σειράς κινουμένων σχεδίων του μοντέρνου παραμυθά Guillermo Del Toro. Οι κόσμοι των Trollhunters, 3Below και Wizards ενώνονται σε μια επική ταινία που θα ρίξει αυλαία στην παραμυθένια ιστορία. Δείτε το πρώτο teaser trailer: 

"Resort To Love" νέα κομεντί με τους Christina Milian, Jay Pharoah, Sinqua Walls, Christiani Pitts, Karen Obliom, Alexander Hodge, TJ Power, Sylvaine Strike, Jeryl Prescott, Tymberlee Hill. Αυτά είναι τα πρώτα στιγμιότυπα: 

Το "America: The Motion Picture" διηγείται την ιστορία και την ίδρυση των ΗΠΑ μέσα από μια R-rated ματιά, σε παραγωγή των Phil Lord και Chris Miller. Το εντυπωσιακό του cast επίσης κλέβει τα βλέμματα με τους: Channing Tatum, Jason Mantzoukas, Olivia Munn, Bobby Moynihan, Judy Greer, Will Forte, Raoul Max Trujillo, Killer Mike, Simon Pegg και Andy Samberg. 

 

Το The Kissing Booth 3 έρχεται στις 11 Αυγούστου με τους: Joey King, Joel Courtney, Jacob Elordi, Taylor Zakhar Perez, Maisie Richardson-Sellers, Meganne Young, Molly Ringwald.

Νέα ματιά στο "The Last Letter from Your Lover" που έρχεται τον Ιούλιο με ένα εκπληκτικό cast που περιλαμβάνει τους: Felicity Jones, Shailene Woodley, Callum Turner, Nabhaan Rizwan, Joe Alwyn και Ncuti Gatwa. 

Το Sweet Girl έρχεται στις 20 Αυγούστου με τον Jason Momoa στον πρωταγωνιστικό ρόλο και σε σκηνοθεσία Brian Andrew Mendoza. Ακολουθεί το πρώτο στιγμιότυπο: 

Το ντοκιμαντέρ "Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed" έρχεται για να δώσει μια λεπτομερή ματιά στη καριέρα του λατρεμένου σε όλον τον πλανήτη τηλεοπτικού ζωγράφου.

 Τελευταίο και καλύτερο αφήσαμε το "Beckett", το οποίο δεν είναι άλλο από το "Born to be Murdered" που γυρίστηκε εξ'ολοκλήρου στη χώρα μας σε μέρη της Ηπείρου, των Τρικάλων και της Αθήνας. Πρωταγωνιστεί ο John David Washington του "Tenet" και του "Malcolm & Marie" μαζί με την Alicia Vikander, τον Boyd Holbrook και την Vicky Krieps. Ένα θρίλερ σε σκηνοθεσία του Ferdinando Cito Filomarino και παραγωγή Luca Guadagnino. 


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
FEAR STREET TRILOGY ⬥ 
BOB ROSS: HAPPY ACCIDENTS, BETRAYAL & GREED ⬥
THE LOUD HOUSE MOVIE ⬥

ΑΠΡΙΛΙΟΣ
THINGS HEARD & SEEN ⬥ 29 Απριλίου
THE MITCHELLS VS. THE MACHINES ⬥ 30 Απριλίου

ΜΑΪΟΣ
MONSTER ⬥ 7 Μαΐου  ⬥
OXYGEN (OXYGÈNE) ⬥ 12 Μαΐου
THE WOMAN IN THE WINDOW ⬥ 14 Μαΐου
ARMY OF THE DEAD ⬥ 21 Μαΐου
BAGGIO: THE DIVINE PONYTAIL (IL DIVIN CODINO) ⬥ 26Μαΐου ⬥
GHOST LAB ⬥ 26 Μαΐου⬥
BLUE MIRACLE ⬥ 27 Μαΐου⬥

ΙΟΥΝΙΟΣ
CARNAVAL ⬥ 6/2 ⬥
AWAKE ⬥ 6/9 ⬥
WISH DRAGON ⬥ 6/11 ⬥
SKATER GIRL ⬥ 6/11 ⬥
JAGAME THANDHIRAM ⬥ 6/18 ⬥
FATHERHOOD ⬥ 6/18 ⬥
GOOD ON PAPER ⬥ 6/23 ⬥
THE ICE ROAD ⬥ 6/25 ⬥
AMERICA: THE MOTION PICTURE ⬥ 6/30 ⬥
THE HOUSE OF FLOWERS: THE MOVIE (LA CASA DE LAS FLORES: LA PELÍCULA) ⬪

ΙΟΥΛΙΟΣ
RESORT TO LOVE ⬥ 7/29 ⬥
THE LAST MERCENARY (LE DERNIER MERCENAIRE) ⬥ 7/30 ⬥
BLOOD RED SKY ⬥  
TROLLHUNTERS: RISE OF THE TITANS ⬥
THE LAST LETTER FROM YOUR LOVER ⬥

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
SWEET GIRL ⬥ 8/20 ⬥
HE’S ALL THAT ⬥ 8/27 ⬥
BECKETT ⬥  
THE KISSING BOOTH 3 ⬥ 8/11 ⬥