Δείτε την αρχή της νέας Mortal Kombat ταινίας εντελώς δωρεάν (BINTEO)

Με τους αιώνιους Sub-Zero και Scorpion να συγκρούονται!
20 Απριλίου 2021 19:55
Δείτε την αρχή της νέας Mortal Kombat ταινίας εντελώς δωρεάν (BINTEO)

Η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία της νέας Mortal Kombat ταινίας φτάνει στο τέλος της την ερχόμενη Παρασκευή. Η Warner Bros. όμως επιφύλασσε μια έκπληξη για τους fans καθώς δημοσίευσε τα πρώτα 7 λεπτά της ταινίας, που σκηνοθετεί ο Simon McQuoid και όπως θα διαπιστώσετε από την αρχή της ξεκινάει το ξυλίκι και το αίμα να ρέει άφθονο. Φυσικά σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι αιώνιοι αντίπαλοι Sub-Zero και Scorpion, πριν όμως μεταμορφωθούν στους μασκοφόρους αδίστακτους πολεμιστές που γνωρίζουμε. 

Απολαύστε παρακάτω τα πρώτα λεπτά της ταινίας που αναμένεται να ζορίσει τα όρια της καταλληλότητας όπως έχουν κάνει tease εδώ και καιρό οι παραγωγοί. 

Πρόσφατα, ακούσαμε και τη νέα 2021 βερσιόν του "Techno Syndrome", που αποτελεί το επίσημο theme του franchise από τις παλιότερες κινηματογραφικές απόπειρες κιόλας. 

Το cast της ταινίας αποτελείται από τους: Lewis Tan (Deadpool 2) ως Cole Young, Jessica McNamee (The Meg) ως Sonya Blade, Josh Lawson (Bombshell) ως Kano, Tadanobu Asano (Midway) ως Lord Raiden, Mehcad Brooks (Supergirl) ως Jackson Briggs, Ludi Lin (Aquaman) ως Liu Kang, Chin Han (Skyscraper) ως Shang Tsung, Joe Taslim (Star Trek Beyond) ως Bi-Han and Sub-Zero, και Hiroyuki Sanada (Skyscraper) ως Hanzo Hasashi και Scorpion.

Το Mortal Kombat θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες και το HBO Max (μόνο ΗΠΑ) στις 23 Απριλίου 2021.