Flash: Η νέα ταινία με τους Ezra Miller, Ben Affleck και Michael Keaton πάτησε πλατό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα και δόθηκε ένα μικρό teaser
20 Απριλίου 2021 12:16
Flash: Η νέα ταινία με τους Ezra Miller, Ben Affleck και Michael Keaton πάτησε πλατό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποτελεί ένα από τα πιο ταλαιπωρημένα projects της DC με τόσα σκαμπανεβάσματα, προβλήματα και αποχωρήσεις που ειδάλλως θα έμοιαζε μια καταστροφική περίπτωση. Ευτυχώς, η Warner Bros. έσωσε το "The Flash" και το περασμένο καλοκαίρι μάθαμε πως τη νέα του ταινία θα σκηνοθετήσει ο Andy Muschietti των IT και IT: Chapter 2, με τον Ezra Miller στον ομώνυμο ρόλο, μαζί με μερικές μεγάλες εκπλήξεις στο cast. Αναφερόμαστε στην επιστροφή του Batman του "SnyderVerse" δηλαδή του Ben Affleck, αλλά και του Batman μιας άλλης διάστασης, που θα είναι η βερσιόν του Michael Keaton από τις ταινίες του Tim Burton. 

Επιτέλους, μετά από αρκετό καιρό μαθαίνουμε νέα από την άκρως αναμενόμενη κινηματογραφική ταινία του Barry Allen. Ο Muschietti μέσα από το Instagram του ανακοίνωσε πριν μερικές ώρες πως τα γυρίσματα ξεκίνησαν χθες και το γιόρτασε με ένα σύντομο teaser αποκαλύπτοντας το λογότυπο της ταινίας, ενώ διακρίνεται μέρος της νέας "Scarlet Speedster" στολής του Flash:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andy Muschietti (@andy_muschietti)

Επίσης στο cast του "Flash" θα συναντήσουμε την Kiersey Clemons ως Iris West (όπως την είδαμε στο "Snyder Cut"), τον Ron Livingston (αντικατέστησε τον Billy Crudup) και την Maribel Verdu ως Henry και Nora Allen αντίστοιχα, καθώς και την Sasha Calle στο ρόλο της κινηματογραφικής Supergirl. Το σενάριο της ταινίας υπογράφει η Christina Hodson που ανέλαβε το "Birds of Prey", ενώ τη μουσική ανέλαβε ο Benjamin Wallfisch που έχει μπόλικη εμπειρία από το σύμπαν της DC και σύντομα θα τον ακούσουμε και στο νέο "Mortal Kombat". 

To The Flash είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 4 Νοεμβρίου 2022.