Ο Doc Ock επιστρέφει και επίσημα στο Spider-Man: No Way Home - Νέες αποκαλύψεις!

O Alfred Molina δήλωσε πως είναι το "χειρότερα κρατημένο μυστικό του Χόλιγουντ"
17 Απριλίου 2021 19:04
Ο Doc Ock επιστρέφει και επίσημα στο Spider-Man: No Way Home - Νέες αποκαλύψεις!

Το μακρινό 2004 ο Alfred Molina έκανε ένα εξαιρετικό πέρασμα ως Otto Octavius στο Spider-Man 2 με τον Tobey Maguire και 17 χρόνια μετά θα επιστρέψει στον ρόλο που κατά γενική ομολογία θεωρείται ως ο καλύτερος villain που είδαμε σε ταινία του Ανθρώπου Αράχνη.

Παρόλο που εδώ και καιρό ακουγόταν από έγκυρες πηγές πως θα συμμετέχει στο Spider-Man: No Way Home, τελικά, ο ηθοποιός το επιβεβαίωσε σε νέα του συνέντευξη στο Variety. Όπως δήλωσε "τα νέα κυκλοφορούν σε όλο το ίντερνετ" και πως αποτελεί το "χειρότερο κρατημένο μυστικό του Χόλιγουντ". Έπειτα άρχισε να βομβαρδίζει με νέες πληροφορίες για την επιστροφή του Doc Ock, όπως το γεγονός ότι θα πρόκειται για την ίδια βερσιόν του χαρακτήρα που είδαμε στο Spider-Man 2.

Και τώρα θα αναρωτιέστε "μα στο φινάλε πεθαίνει. Πώς θα επιστρέψει;". Λοιπόν, ο Molina είχε διάφορες συζητήσεις στα γυρίσματα του "No Way Home" με τον σκηνοθέτη Jon Watts, ο οποίος του εκμυστηρεύτηκε:

"Σε αυτό το σύμπαν, κανένας δεν πεθαίνει πραγματικά". 

Πολύ απλά για ακόμη μια φορά έχουμε μια επίσημη -έστω και έμμεση- επιβεβαίωση ότι το Multiverse θα παίξει σημαντικό ρόλο στο άκρως αναμενόμενο sequel με τον Tom Holland, καθώς η ιστορία του Doc Ock θα συνεχιστεί ακριβώς από την τελευταία στιγμή που τον είδαμε να πέφτει στον ποταμό. Επομένως, μπορείτε να κάνετε μερικές εικασίες για το πώς επιστρέφει. 

Θα τον δούμε νεότερο χάρη στην αντιγηραντική CGI τεχνολογία

Αναφερόμενος στο γεγονός πως από τότε που υποδύθηκε τον ρόλο αυτόν, πέρασαν αρκετά χρόνια και πλέον στα 67 του χρόνια δείχνει κατά πολύ μεγαλύτερος, η Marvel Studios βρήκε τη λύση. Έτσι, θα τον δούμε νεότερο, καθώς θα ενσωματωθεί η ίδια αντιγηραντική CGI τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε για τον Robert Downey Jr. στο "Civil War", τον Samuel Jackson στο "Captain Marvel" και σε αρκετές ακόμα περιπτώσεις στο MCU. Πιθανότατα για την παραπάνω σκηνή που αναφέραμε, ούτως ώστε να γεφυρωθεί το χάσμα ετών που θα έχει περάσει από την τελευταία του εμφάνιση. 

Για το "No Way Home", λοιπόν, θα γεφυρωθούν τρεις γενιές Spider-Man ταινιών με τους Tobey Maguire/ Sam Raimi, τους Andrew Garfield/ Marc Webb και φυσικά αυτή με τον Holland και τον Watts στη σκηνοθεσία. 

Να αναφέρουμε πως θα συμμετέχει ο Benedict Cumberbatch ως Doctor Strange και μέντορας του Peter Parker του MCU, καθώς επίσης και ο Jamie Foxx ως Electro. Η συμμετοχή των υπόλοιπων δύο Spider-Man ηθοποιών, δηλαδή του Garfield και του Maguire αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία επίσημη πηγή, θεωρείται θέμα χρόνου να επιβεβαιωθούν και αυτές με τη σειρά τους. 

Το Spider-Man: No Way Home αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου 2021.