Στο Indiana Jones 5 θα παίξει ο Mads Mikkelsen και αναρωτιόμαστε αν θα είναι ο κακός  

Πλάι στους Harrison Ford και Phoebe Waller-Bridge

Στο Indiana Jones 5 θα παίξει ο Mads Mikkelsen και αναρωτιόμαστε αν θα είναι ο κακός

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε μετά από πολύ καιρό νέα από την παραγωγή του Indiana Jones 5, η οποία προχώρησε σημαντικά καθώς ανακοίνωσε την προσθήκη της Phoebe Waller-Bridge στο cast αλλά σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο. Τώρα μαθαίνουμε προς έκπληξη όλων πως ο Mads Mikkelsen θα συμμετέχει στο επερχόμενο sequel στο πλάι του Harrison Ford και αναρωτιόμαστε αν θα παίξει τον κακό, όπως μας έχει συνηθίσει στην καριέρα του, μετά το "Casino Royale" και φυσικά το εμβληματικό του πέρασμα ως "Hannibal". 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δανός ηθοποιός συμμετέχει σε μια τόσο μεγάλη παραγωγή της Disney, καθώς στο παρελθόν έπαιξε τον Galen Erso στο Rogue One: A Star Wars Story και στο Doctor Strange τον Kaecilius. Ωστόσο όπως το ότι δεν γνωρίζουμε καμία πληροφορία για την ιστορία του sequel, έτσι δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιον ρόλο θα υποδυθεί ο Mikkelsen, που πρόσφατα τον απολαύσαμε στο υποψήφιο για Όσκαρ, "Another Round" του Thomas Vinterberg.

Μάλιστα, θα υποδυθεί και πάλι τον κακό στο "Fantastic Beasts 3" και συγκεκριμένα τον μάγο Grindelwald, ύστερα από την άτακτη αποχώρηση του Johnny Depp. 

Ο James Mangold (Ford v. Ferrari, Logan) ανέλαβε τη σκηνοθεσία από τα χέρια του Steven Spielberg, ο οποίος αποχώρησε πέρυσι από το project και τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν εντός του καλοκαιριού, επομένως θα μαθαίνουμε συχνότερα τα νεότερα του cast. Το κερασάκι στην τούρτα έρχεται να βάλει το πεντάγραμμο του John Williams διότι θα επιστρέψει για να επιμεληθεί το soundtrack, όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια στο franchise. 

Το Indiana Jones 5 προς το παρόν είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουλίου 2022.