Bridgerton: Όλο το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρηση του Regé-Jean Page

Σοκαρισμένη η παραγωγός του σόου Shonda Rhimes αλλά και οι fans
15 Απριλίου 2021 11:00
Bridgerton: Όλο το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρηση του Regé-Jean Page

Αρκετός ντόρος προκλήθηκε στα social media στο άκουσμα της είδησης πως ο "Δούκας του Χέιστινγκς" δε θα συμμετέχει στην 2η σεζόν του Bridgerton που ανακοινώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες, καθώς θα εστιάσει στο μεγαλύτερο αδερφό της Daphne, τον Anthony Bridgerton του Jonathan Bailey. Άρχισαν να ξεσπούν φήμες γύρω από το παρασκήνιο της αναπάντεχης αποχώρησής του Regé-Jean Page και να αποκαλύπτεται πως το συμβόλαιό του ηθοποιού είχε διάρκεια μιας σεζόν, διότι αυτήν την μεμονωμένη ιστορία ήθελε να διηγηθεί εξαρχής η πρώτη σεζόν του σόου του Netflix. 

Όπως αποκαλύπτει σε δικό του ρεπορτάζ το Page Six, λέγεται πως υπάρχει περισσότερο ζουμί στην υπόθεση και ο Page έριξε άκυρο στην παραγωγή του Netflix καθώς ο ρόλος του Simon Basset θα είχε πολύ λιγότερο χρόνο συμμετοχής στη 2η σεζόν:

Ο Rege δεν επιστρέφει στο Bridgerton λόγω δημιουργικών διαφορών με την εκτελεστική παραγωγό Shonda Rhimes και την ομάδα της. Δεν ήταν ευχαριστημένος με αυτά που είχαν σχεδιάσει για τον χαρακτήρα του στη Season 2, που θα τον διατηρούσε ως έναν σημαντικό χαρακτήρα αλλά όχι και το κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας. 

Γεγονός με το οποίο η συμπρωταγωνίστριά του και έταιρον ήμισυ στη σειρά, Phoebe Dynevor, δεν είχε κανένα πρόβλημα και έτσι θα εμφανιστεί στη νέα σεζόν για να βοηθήσει τον μεγαλύτερο αδερφό της να βρει το δικό του ταίρι. 

Σοκαρισμένη η Shonda Rhimes, όπως και οι fans

Η απόφαση του Page να ρίξει άκυρο στην δημοφιλέστατη παραγωγή του Netflix έπιασε στον ύπνο ακόμη και την εκτελεστική παραγωγό του σόου, τη Shonda Rhimes, που θα γνωρίζετε ως τη δημιουργό των Grey's Anatomy, Scandal και του How to Get Away With Murder. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Vanity Fair αποκάλυψε πως σοκαρίστηκε και οι αντιδράσεις των fans γύρω από την υπόθεση έμοιαζαν σαν "να είχε σκοτώσει κάποιον αγαπημένο χαρακτήρα του κοινού": 

Πραγματικά ήμουν σοκαρισμένη, επειδή συνήθως αυτό συμβαίνει όταν σκοτώνω κάποιον χαρακτήρα που έμεινε με εμάς για καιρό. Σε φάση, δεν τον σκοτώσαμε, είναι ακόμη ζωντανός! Ο Regé-Jean Page είναι ένας δυνατός και φοβερός ηθοποιός και αυτό σημαίνει πως κάναμε καλά τη δουλειά μας. Κάθε σεζόν η δουλειά μας είναι να βρίσκουμε τα σωστά άτομα και να τα βάζουμε μαζί σε ένα απίθανο ρομάντζο που φέρνει τα πάνω-κάτω. Δεν περίμενα τέτοια έκρηξη, δεδομένου του γεγονότος ότι κάθε βιβλίο του Bridgerton έχει να κάνει και με ένα διαφορετικό ρομάντζο. Ποιο θα ήταν "ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα" αυτής της ένωσης; Θέλω να πω, ειλικρινά, τι θα έκανε ο Rege-Jean, αν με πιάνετε; Τους δώσαμε το happy ending τους. Και τώρα έχουμε το επόμενο ζευγάρι που περιμένει. 

Για πολλούς είναι η αλήθεια πως το Bridgerton δε θα είναι το ίδιο χωρίς τον αγαπημένο "Δούκα" του κοινού αλλά η αλήθεια είναι πως το σόου έχει τέτοια δομή που θα αφήνει συνεχώς πίσω σημαντικούς ή και αγαπημένους χαρακτήρες. Ήδη το Netflix εξασφάλισε ένα λαμπρό μέλλον ανανεώνοντας το από τώρα μέχρι την 4η σεζόν.