Το νέο trailer του Army of the Dead έχει slow-motion πιστολίδια και έξυπνα zombies

Έρχεται στις 21 Μαΐου από τον Zack Snyder και το Netflix
13 Απριλίου 2021 19:49
Το νέο trailer του Army of the Dead έχει slow-motion πιστολίδια και έξυπνα zombies

Το Netflix έδωσε επιτέλους στη δημοσιότητα το επίσημο trailer του “Army of the Dead” που έρχεται μέσα στον Μάιο, δια χειρός Zack Snyder (300, Zack Snyder’s Justice League) και πρωταγωνιστή τον Dave Bautista.

Το "Army of the Dead" διαδραματίζεται σε ένα κατεστραμμένο και γεμάτο ζόμπι Las Vegas που έχει αποκλειστεί από τον υπόλοιπο κόσμο, με τον Scott Ward (Dave Bautista), έναν πρώην ήρωα πολέμου, να δέχεται την πρόταση από τον ιδιοκτήτη ενός καζίνο να πάει σε αυτήν την απαγορευμένη ζώνη και να φέρει πίσω $200 εκατομμύρια.

Βέβαια, η δουλειά που θα αναλάβει είναι αρκετά δύσκολη, καθώς τα χρήματα βρίσκονται κλειδαμπαρωμένα μέσα σε ένα χρηματοκιβώτιο, ενώ παράλληλα η αμερικάνικη κυβέρνηση ετοιμάζεται να ρίξει πυρηνικά στην πόλη για να αφανίσει τα ζόμπι. Χωρίς να έχει κάτι να χάσει, μαζεύει μια ομάδα μισθοφόρων που τα παίζουν όλα για όλα.

Πλάι στον Dave Bautista πρωταγωνιστούν και οι Ella Purnell, Omari Hardwick, Ana de la Reguera, Theo Rossi, Matthias Schweighöfer, Nora Arnezeder, Hiroyuki Sanada, Tig Notaro, Raúl Castillo, Huma Qureshi, Samantha Win, Michael Cassidy, Richard Cetrone και Garret Dillahunt.

Το Army of the Dead θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο trailer του.