Ακούστε τώρα: Το νέο theme του Mortal Kombat είναι εδώ για να τα σπάσετε όλα!

Καλύτερα να μην το συγκρίνετε με το παλιό, ορθόδοξο "Techno Syndrome"
10 Απριλίου 2021 14:21
Ακούστε τώρα: Το νέο theme του Mortal Kombat είναι εδώ για να τα σπάσετε όλα!

Ένα από τα σημαντικότερα -αν όχι το σημαντικότερο- σήμα κατατεθέν του Mortal Kombat είναι το εμβληματικό theme του, το οποίο αναμφίβολα αποτελεί μέρος της σύγχρονης ποπ κουλτούρας. Οι fans του franchise είχαν φτάσει στο σημείο να προσθέτουν το παλιό, ορθόδοξο theme του, νιώθωντας πως μόνο αυτό έλειπε από το trailer. Δεν χρειάζεται να περιμένετε άλλο για να ακούσετε το νέο "Techno Syndrome" theme που θα ακουστεί στην ολοκαίνουργια κινηματογραφική ταινία που κυκλοφορεί σε λίγες εβδομάδες. Και αυτό διότι η 2021 βερσιόν του πασίγνωστου theme του Mortal Kombat είναι εδώ και μπορείτε να την ακούσετε παρακάτω. 

Ο Benjamin Wallfisch, που ανέλαβε τη σύνθεση του "Techno Syndrome 2021" είχε αρχίσει να δουλεύει σε αυτό πριν καν του το προτείνει ο σκηνοθέτης της ταινίας, Simon McQuoid, καθώς είχε ετοιμάσει ένα draft στο άκουσμα της είδησης του reboot φιλμ. Σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως με το theme που θα ακούσετε μπόρεσε να πείσει το cast για να παίξει στην ταινία.

Το cast της ταινίας αποτελείται από τους: Lewis Tan (Deadpool 2) ως Cole Young, Jessica McNamee (The Meg) ως Sonya Blade, Josh Lawson (Bombshell) ως Kano, Tadanobu Asano (Midway) ως Lord Raiden, Mehcad Brooks (Supergirl) ως Jackson Briggs, Ludi Lin (Aquaman) ως Liu Kang, Chin Han (Skyscraper) ως Shang Tsung, Joe Taslim (Star Trek Beyond) ως Bi-Han and Sub-Zero, και Hiroyuki Sanada (Skyscraper) ως Hanzo Hasashi και Scorpion.

Το Mortal Kombat θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες και το HBO Max (μόνο ΗΠΑ) στις 23 Απριλίου 2021.