O "Rocky" κρεμάει τα γάντια του - Ο Sylvester Stallone δε θα εμφανιστεί στο Creed 3

Ωστόσο έχει μια ιδέα για prequel σειρά με τον "Rocky"
08 Απριλίου 2021 15:53
O "Rocky" κρεμάει τα γάντια του - Ο Sylvester Stallone δε θα εμφανιστεί στο Creed 3

Αν και μετά το φινάλε του Creed II ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο, ο "Rocky Balboa" κρεμάει επίσημα τα γάντια του. Ο θρυλικός Sylvester Stallone επιβεβαίωσε στο Hollywood Reporter πως δε θα επιστρέψει στον εμβληματικό του ρόλο για το Creed 3, χωρίς ωστόσο να δοθεί περαιτέρω εξήγηση από τον εκπρόσωπό του. Ωστόσο, τόσο η ηλικία του ηθοποιού όσο και το γεγονός πως η ιστορία του ολοκληρώθηκε στην προηγούμενη ταινία, εξυψώνωνοντας τον χαρακτήρα του Adonis Creed, δεν φέρνουν πολλά περιθώρια και κάποια περαιτέρω ουσία για μια ενδεχόμενη επανεμφάνιση. 

O Stallone είχε επιστρέψει στον ρόλο του Rocky Balboa για το spinoff ονόματι "Creed" του 2015, σε μια ερμηνεία που αν και άξιζε το Όσκαρ Β' Ανδρικού ρόλου -έστω και τιμητικά- δεν το πήρε ποτέ μένοντας με την υποψηφιότητα. Το sequel, Creed II, βγήκε στις αίθουσες το 2018 και αποτέλεσε μια εξίσου μεγάλη εμπορική επιτυχία, ενώ αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς. 

Η σκυτάλη δίνεται πλέον και επίσημα στον γιο του πρώην άσπονδου εχθρού του Rocky, τον οποίο υποδύεται ο Michael B. Jordan, ο οποίος στο Creed III θα κάνει και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο. 

Επειδή όμως ο Ρόκι θα τον ακολουθάει για πάντα, πρόσφατα ο 74χρονος ηθοποιός πρόσφατα ολοκλήρωσε το director's cut του Rocky IV, ενώ ανέφερε πως έχει μερικές ιδέες για μια prequel τηλεοπτική σειρά με τον "Rocky", την οποία θέλει να πουλήσει σε κάποια streaming πλατφόρμα. 

Το Creed 3 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 23 Νοεμβρίου 2022.